term ID:
parent cat ID:94
post ID:6217
category_94
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Infraszaunával az akné ellen. Hogyan? Miért? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszaunával az akné ellen. Hogyan? Miért?

Nemcsak a tinédzserek élete nehezebb a pattanások és aknék miatt, hiszen sajnos sok esetben találkozunk olyan felnőttekkel is, akik arcát, hátát, esetleg a test más részeit tarkítja éktelen pötty. Sajnos ezek könnyen gyulladásnak indulnak, amelyek hosszú távú kellemetlenségeket képesek okozni, ám nem szabad elkeserednünk, hiszen van olyan megoldás rá, amely tartós segítséget nyújt. Nem más ez, mint az infraszaunázás, amelynek örömeit, ha rendszeresen élvezzük, akkor a folyamatos méregtelenítésnek köszönhetően nemcsak tünetkezelésre jó, hanem valódi gyógyulást képes hozni.

Mi is az az akné?

A bőrt nap, mint nap olyan szennyeződések érik, amelyektől teljesen sosem fogjuk tudni megóvni őket. A reggeli és esti bőrápolási rutin az aknék kialakulásának megelőzésre érdekében különösen fontos, hiszen a bőr pórusainak eltömődése miatt jönnek létre. A megnövekedett faggyútermeléssel nem minden esetben tud az emberi szervezet lépést tartani, ami legfőképpen a serdülőkorúakat érinti, de akár örökletes okok is közre játszhatnak.

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a bőr nem tisztul olyan ütemben, mint ahogy az az egészséges egyensúly fenntartásához szükséges lenne. A bőr járatai szennyeződéssel és hámrészecskékkel tömődnek el, és az eltömődések mögött kórosan felhalmozódik a bőr által termelt faggyú. Ha ezek a testtel érintkező baktériumoknak köszönhetően elfertőződnek, akkor begennyesedik, begyullad, és fájdalmassá válik, emellett pedig maradandó hegeket is hagy maga után. Éppen ezért különösen fontos a rendszeres pórustisztítás, amivel a bőr megfelelő anyagcseréjét biztosítani tudjuk, a méregtelenítést elősegíthetjük.

A csodálatos infraszauna

Ebben nyújt kiváló segítséget az infraszaunázás, ami nemcsak immunrendszerünk erősítésében vállal szerepet, hanem a bőrproblémák megoldásában, és megelőzésében is. Egy infrakabin hőmérséklete ugyanis körülbelül 35-50 fokos, ami anélkül képes biztosítani a méreganyagok eltávozását az emberi szervezetből, hogy keringési rendszerünket megterhelné. Az infrasugarak pedig a bőr mélyebb rétegeibe is képesek behatolni, így nemcsak a felszínen fejtik ki gyógyító hatásukat; megnyitják a pórusokat, és a felesleges faggyú máris távozik, a gyulladás pedig szépen megszűnik.

Hagyományos szauna vs. infraszauna az aknék elleni harcban

Sokan kitartanak a hagyományos szaunázás (finn szauna) élményei mellett, ám ott a verejték körülbelül 97 %-a víz, az infraszaunában azonban csak 80 % vizet veszítünk, és a többi 20 % pedig zsír, faggyú, és zsírban oldódó méreganyagok, mint például a koleszterin, a nehézfémek, vagy a tejsav. Az infraszaunázást követően akár már egyetlen alkalom után jól láthatóvá válnak a különbségek, a javulás szinte azonnal mutatkozik.

A bőr minősége tehát rögtön gyógyulást mutat, ám a hosszú távú, tartós eredményekért természetesen rendszeresen látogatnunk kell az infraszaunát. Nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy amellett, hogy bőrünket szebbé varázsolja, gyógyítja, testünk-lelkünk is ellazul infraszaunázás közben, tökéletes lehetőség a relaxálásra, a feloldódásra, és szervezetünk működésére is nagyon jó hatással van. Akár otthon is megteremthetjük magunk és a családunk számára, így ennél kellemesebb gyógymódot keresve sem találunk.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése