term ID:
parent cat ID:94
post ID:84
category_94
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Az infraszauna működése röviden. Az infrasugárzás és hatásai a szervezetre. Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az infraszauna működése röviden. Az infrasugárzás és hatásai a szervezetre.

Az infraszauna használata közben az infrasugarak 2-25 mikrométeres hullámhosszon (A sugárzás hasonlít az újszülött osztály inkubátoraira) mélyen a bőr alá hatolnak, ahol a szervezetet felmelegítve hőenergia formájában sejtregeneráló, méregtelenítő hatást fejtenek ki.

Az izzadással testünk próbálja elvezetni a hőt, amit az infrasugaraktól kapott, és ezáltal, zsírok és egyéb salakanyagok is távoznak testünkből, illetve folyadék mellett kilóinkból is veszíthetünk.

Ezért hatékonyabb a méregtelenítés területén is az infraszauna, mint a hagyományos finn szauna. Infraszaunázás közben a verejték 70-80% – a víz, de a maradék 20-30% – a, a szervezetünkben lévő nem kívánatos anyagok, salakanyagok összessége.

infraszauna-mukodes

Ráadásul az infraszaunát, mivel sokkal kevésbé terheli meg az emberi szervezetet mint a finn szauna, idővel akár minden nap lehet használni.

Egy 30-40 perces infraszauna használattal, több száz kalóriától is megszabadulhatunk. A sugarak mélyen a bőr alá hatolása növeli a vérkeringést, ami az izmok gyógyulását is képes segíteni azáltal, hogy a vér könnyebben elszállítja a lerakódott káros anyagokat. Az infraszauna enyhe láz állapotot keltve immunrendszer erősítőként is hathat, mivel szervezetünk felkészül a tényleges betegségek ellen.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-70-648-13-30

Medenceépítéssel és medence kiegészítőkkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Bemutatóterem elérhetősége

 Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy előtte telefonon egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés!)

Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése