term ID:118
parent cat ID:118
post ID:6011
category_118
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Márk és Krisztina, Budapest Gonda Tamás és Móni Kordel Kinga, Kapuvár Hajdics Sándor és családja Szabó Szandra Nagy Rita, Fonyód Miklós Márton Áron, Tokaj Kovácsné, Barta Aranka, Sárospatak Balla Nikolett, Budapest Márk és Móni, Körmend Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszauna Vélemények (33 db)

Márk és Krisztina, Budapest

Már évek óta szauna rajongók vagyunk, mindegy, hogy hagyományos vagy infra szaunáról van szó. Jelenlegi lakóhelyünkön nincs lehetőség finn szaunát beépíteni, de infraszaunát igen. Így esett a választásunk egy tágas kabinra. IMÁÁÁÁDJUK!!

Márkék infraszaunája:
Elegant 3, 2 az 1- ben infraszauna

Gonda Tamás és Móni

A párom és én, 1 éve életmódot váltottunk. Odafigyelünk arra, hogy mit és menyit eszünk, mit iszunk, és többet mozgunk. Az infraszauna nagyon beleillik ebbe, a számunkra új életstílusba, ráadásul azóta több időt töltünk együtt, a közös infraszaunázások miatt.

Tamásék infraszaunája:
Panorama 3, Full Spektrum infraszauna

Kordel Kinga, Kapuvár

Rendszeresen járok infraszaunázni, de sajnos a kislányomat oda nem vihetem be. Pedig biztos voltam benne, hogy rá is nagyon jó hatással lenne az infraszauna. Ezért vettem saját használatra egyet. A sejtésem is beigazolódott, a lányom is nagyon élvezi a kellemes meleget a hideg napokon.

Kinga infraszaunája:
Elegant 2, 2 az 1- ben infraszauna

Hajdics Sándor és családja

Barátaink vásároltak Önöktől infraszaunát néhány éve. Többször használtuk mi is, és nagyon megszerettük. Gondoltuk, hogy többet tudjuk használni, veszünk magunknak is. Általában 3 an ülünk be, de egy 4 személyeset választottunk.

Sándorék infraszaunája:
Elegant 4, 2 az 1- ben infraszauna

Szabó Szandra

Minden télen szenvedtem a megfázástól, akármit is csináltam ellene. Tavaly viszont az edzőterembe, ahova járok beszereltek egy infraszaunát, és nagyon megtetszett. Hetente többször használtam, és érdekes módon, a téli megfázás elmaradt. Akkor döntöttem el, hogy nekem kell egy ilyen.

Szandra infraszaunája:
Elegant 2, 2 az 1- ben infraszauna
 • Néhány régi ügyfelünk véleménye a Dr. Bertényi Uszodatechnikáról

 • Nagy Rita, Fonyód

  Szerencsére eddig megtehetem, hogy hetente pár alkalommal eljárjak infraszaunázni, de egy ideje beűrösödött az életem, és nem tudtam rá elég időt szakítani. Mivel viszont imádom az infraszaunát, vettem egyet magamnak. Sok időt spórolok így meg, és még ismeretlenekkel sem kell osztozkodnom a kabinon.

  Rita infraszaunája:
  Elegant 2, 2 az 1- ben infraszauna

  Miklós Márton Áron, Tokaj

  „Azt tapasztaltam, hogy infraszaunázni nyáron is jó, így a nyaralónkba választottunk egyet. Már 8 éve használunk egy kabint a lakásunkba, egy régebbi kerámia sugárzós típust, de láttam, hogy azóta már fejlesztették ezt a technikát is. Amit most vásároltunk Önöktől, kellemesebb érzés ad, mint amit eddig használtam. Ráadásul Bertényi úr sokat segített a döntésben. Nagyon Köszönjük.”

  Áron infraszaunája:
  Elegant 2, 2 az 1- ben infraszauna

  Kovácsné, Barta Aranka, Sárospatak

  „Sajnos Én és a Lányom is kicsit „húsosak” vagyunk, ahogy a férjem szokta mondani, és úgy gondoltunk, megpróbálunk életmódot váltani. A táplálkozással kezdtük, de sok jót hallottunk az infraszaunáról, így azt is beépítettük a mindennapjainkba. Elég hatásos, sokat segít, ráadásul örülök, hogy valamit olyat csinálhatok együtt a tinédzser lányommal, amihez neki is kedve van.”

  Arankáék infraszaunája:
  Comfort S2, 2 az 1-ben sarok infraszauna

  Balla Nikolett, Budapest

  „Havonta összejöttünk a barátnőimmel egy közös wellnessezésre, az egyik budapesti fürdőben. Annyira élveztem az infraszaunázós részt, hogy sűrűbben szerettem volna átélni. Körbenéztem mik a lehetőségek, és láttam, hogy már egész jó áron lehet saját infraszaunám. Mióta megvettem, van, hogy 1-1 barátnőm átjön, és infraszaunázás közben megbeszéljük a fontosabb nőies témákat.”

  Nikolett infraszaunája:
  Elegant 2, 2 az 1- ben infraszauna

  Márk és Móni, Körmend

  „Mindig is szerettünk szaunázni, de sajnos a lakásunkban nem fér el egy finn szauna. Viszont lehetőség adódott, hogy egy infraszaunát elhelyezzünk. Eléggé körüljártuk a témát, de végül Önök voltak a legszimpatikusabbak. Úgy érzem jó választás volt. Már ajánlottam is Önöket.”

  Visszaugrás a navigációhoz

  Hívja Munkatársainkat

  Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

  +36-30-297-90-12

  Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

  +36-70-505-74-27

  Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

  +36-30-9-247-003

  Bemutatóterem elérhetősége

  Kedves Látogató!

  Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

  Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

  Köszönjük!

  Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

  Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

  Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

  Útvonaltervezés

  Üzenet küldése