term ID:
parent cat ID:94
post ID:1092
category_94
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Turmalinos (3 az 1-ben) Infraszauna. Hogyan segíthet a lúgosításban az infraszauna? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Turmalinos (3 az 1-ben) Infraszauna. Hogyan segíthet a lúgosításban az infraszauna?

Ha Ön 110%-ban ki szeretné használni az infraszaunája egészségmegőrző tulajdonságait, akkor javasoljuk a turmalinos  (3 az 1 -ben) infraszaunát. A gyógyászat területén elsősorban az igen fejlett Japánban alkalmazzák.

Miért ajánljuk? A mai rohanó világunkban szinte senkinek sem jut ideje rendesen táplálkozni. A sok gyors, és rendszertelen étkezés, a nem megfelelő minőségű alapanyagokból készített ételek, a stressz és még számos egyéb körülmény, mind mind hozzájárulnak szervezetünk nem megfelelő működéséhez. A turmalinos 3 az 1 -ben lugosítást segítő infraszauna, ezek káros hatásai ellen egy új kisegítő lehetőség.

Turmalin kővel párosított infraszaunáink itt: Klikk IDE!

Mire jó?:  Minden második ember szenved a gyomorégéstől. A fent felsorolt tényezők, és még számos egyéb dolog, mind azt eredményezi, hogy szervezetünkben túl sok sav halmozódik fel. Sok neves tudós kutatásának eredménye, hogy szervezetünk elsavasodása sok betegségünkért felelős. Húsunk, vérünk, csontjaink, az egész testünk lúgos kémhatású. Ahhoz, hogy ezt fenn tudjuk tartani lúgos ételre, italra lenne szükségünk. Mivel ezt nem adjuk meg szervezetünknek, lúgosítani kellene testünket valamilyen egyéb módon.

Csak példaként egy tanulmányból: „1 pohár savas kóla semlegesítéséhez 32 pohár vízre van szükség. Ugyanakkor ezt az 1 pohár kólát 1 pohár ionizált lúgos vízzel is semlegesíteni tudnánk „.

A szervezet savasodásának megelőzésében és gyógyításában segíthetnek a Turmalin kristállyal kiegészített infraszaunák azáltal, hogy segítik a szervezetünket lúgosítani.

A turmalin kristály működése:

A Turmalin az egyetlen kristály bolygónkon, amelyen hő hatására a kristály két végén elektromos feszültség mérhető. A kibocsájtott negatív töltést használják fel és alkalmazzák régóta a gyógyászatban.

A negatív ionok képesek lekötni a levegőben lévő káros mikroorganizmusokat. Ezáltal csökkentik a szervezetünkbe bejutó káros anyagokat (vírusok, virágporok stb.), valamint az élő sejtjeink oxigén megkötő képességét is javítják.

A negatív ionok a nagyvárosok rossz levegőjében, az irodaházakban, aluljárókban és távol a természetes vizektől, erdőktől nagyon kis mennyiségben vannak jelen.

A vízesések környékén, nagy zöld területeken viszont, akár több ezerszeres is lehet a negatív ionok száma, a belvárosi levegőhöz képest. Ilyen negatív ionok szabadulnak fel eső után is, többek között ezért is érződik frissebbnek a levegő, egy kiadós zápor után.

Sőt, minimális negatív ion zuhanyzáskor is felszabadul, amikor a vízcseppek a földre érkeznek. Ezért is figyelhető meg sokaknál az a jelenség, hogy egy hosszú fárasztó nap után, másra sem vágynak csak egy zuhanyra, ami alól frissen, üdén jönnek ki.

A megfelelő mennyiségű negatív ion jó hatással lenne szervezetünkre, segítené a lugosítását, de sajnos jelen világunkban, ez egyre kevesebb természetes helyen érhető el.

A negatív ionokban gazdag helyek úgy hathatnak az ember szervezetére mint a vitaminok. A turmalin kristályos infraszauna épp ezt próbálja elérni, nagy mennyiségű negatív ion kisugárzásával.

Japán orvosok a következő betegségekre vagy azok megelőzésére használják:

  • Immunrendszer erősítés, hogy testünk ellenállóbb legyen a vírusokkal, baktériumokkal, és egyéb káros hatásokkal szemben
  • Kémiai anyagok radioaktív sugárzásának mutagén hatásával szemben
  • Antioxidáns hatás: általános egészségmegőrzés, és a mindennapi méreganyagokkal szembeni nagyobb ellenálló képesség
  • Hangulatjavító hatás: a turmalin jótékony hatással lehet a szerotonin szintre, amely a jó hangulatért felelős. Illetve nem közvetlenül a turmalin, hanem a turmalin kövek által kibocsájtott negatív ionok, lehetnek jó hatással a szerotonin szintünkre.

Természetesen csak a turmalinos 3 az 1-ben infraszauna önmagában nem jelent megoldást. A használata egy életforma egyik része kellene, hogy legyen. Ha az egészséges táplálkozásra, a rendszeres mozgásra és a megfelelő folyadékbevitelre (Víz) nem figyelünk oda, csodát ne várjunk tőle.

lugositas

Ellenben ha a táplálkozásunk megfelelő, és a vízbevitelünk is a korunkhoz, testsúlyunkhoz, életmódunkhoz igazodik, akkor egy ilyen turmalinos 3 az 1-ben infraszauna nagyon jó kiegészítés, és egy plusz segítség lehet, egy egészségesebb élethez.

Tehát a turmalinos infraszauna akkor tud a leghatékonyabban működni, ha mi magunk is teszünk az egészségünkért, pont úgy, mint a sportnál. Mert ha mondjuk Ön sportol (még ha nem is rendszeresen, de néha), de közben nem figyel oda a helyes táplálkozásra, az eredmény közel sem lesz olyan kielégítő.

Röviden a lényeg: A rendszeres mozgás, a helyes táplálkozás és megfelelő mennyiségű folyadékbevitel (víz), a rendszeres infraszaunázás, vagy akár a finn szaunázás mind jót tehet külön – külön is az emberrel, de együtt még hatékonyabbak.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése