term ID:
parent cat ID:94
post ID:6205
category_94
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A gyönyörű bőrért infraszauna segítségével. Hogyan? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A gyönyörű bőrért infraszauna segítségével. Hogyan?

Napjainkra a külső tulajdonságok fontossága rendkívüli hangsúlyt kapott, mindannyian arra törekszünk, hogy minél egészségesebben, fittebben, és szebben, fiatalosabban nézzünk ki. A plakátok, a televízió, az internet is folyamatosan ezt sugallja felénk, ám nem mindig olyan könnyű elérni a vágyott szépséget. Különösen igaz ez, ha a bőrünk ragyogásáról van szó, hiszen egészségét számtalan tényező befolyásolja. Van azonban néhány apró praktika, amelyek segítségével szinte csodákat művelhetünk!

A rendszeres testmozgás és feltöltődés ereje

A gyönyörű bőr egyik titka egy olyan dolog, amire nagyon kedvés időt szánunk a rohanó hétköznapok során, viszont épp ugyanolyan fontos a bőr számára, mint a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás. Ez pedig nem más, mint a pihenés, a relaxáció, és az alvás. Minden ember szükséglete a pihenésre teljesen más, ami az igénybevétel mértékétől is függ, és ez természetesen az alvás idejére is igaz. Van, akinek bőségesen elég körülbelül 5 óra alvás, de van, akinek a 9 óra is kevés.

Ezt mindenki maga tapasztalja ki, és a legfontosabb, hogy ennek megfelelően igyekezzük megadni szervezetünk számára azt, amire szüksége van. Az alvás mellett a stressz szintje is kiemelkedően fontos a bőr szépsége szempontjából, hiszen néhány túlhajszolt hétköznap után a tükörben azonnal mutatkoznak a fáradtság és kimerültség jelei. Fontos tehát, hogy az alvás mellett a relaxációra is szánjunk időt, próbáljunk meg egy kicsit lazítani, látogassuk meg kedvenc jógaóránkat, vagy szaunázzunk egy kellemeset. A rendszeres testmozgás szintén kiemelkedő fontosságú, ezért ha nem is minden nap, de hetente legalább kétszer-háromszor végezzünk valami olyan sporttevékenységet, amelyben örömünket leljük.

A kozmetikumok tárháza

Különösen a hölgyek körében népszerűek a különböző kozmetikai termékek, ami nem is meglepő, hiszen néhány készítmény valóban, hosszú távon képes javítani bőrünk állapotát, és természetes ragyogást kölcsönözni neki. Fontos, hogy bőrtípusunknak megfelelő kozmetikumokat használjunk, és lehetőleg természetes összetevőkből készült változatokat, amelyek nemcsak rövidtávon kínálnak csodát, hanem hosszú távon is megőrzik egészségét. Emellett pedig érdemes rendszeresen meglátogatni kedvenc kozmetikusunkat is, hogy bőrünk mélyebb rétegeibe hatolva belülről segítse állapotának javítását, valamint olyan szakszerű tanácsokkal lásson el minket, amelyek személyre szabottan, speciálisan a mi bőrünkre vannak szabva.

Az infraszauna varázslatos világa

Ha tartósan szeretnénk bőrünk egészségét megőrizni, minél tovább fiatalosan, és ragyogóan kinézni, akkor feltétlenül látogassuk meg heti egyszer-kétszer a varázslatos infraszaunát. Megtehetjük ezt egyedül, családdal, barátokkal, így nekik is jót teszünk. Annál is inkább, mivel az infraszauna belülről gyógyít, a szervezetben felgyülemlett méreganyagokat kitisztítja testünkből, amitől bőrünk is rövidesen bársonyos és tiszta lesz. Sőt mi több, nemcsak testileg újulunk meg tőle, hanem lelkileg is, hiszen egy rendszeres kikapcsolódást, relaxálási lehetőséget biztosít, ami szintén bőrünkkel is csodát művel.

Ha narancsbőrrel küzdünk évek óta, akkor érdemes némi krémmel kiegészíteni az infraszaunázás örömeit, hogy könnyedén megszabaduljunk tőle. A mély ráncok kialakulását is hatékonyan megelőzi az infraszaunázás, így több ízben segítségünkre van ez a fantasztikus szerkezet: amellett, hogy bőrünk ragyogóan szép és egészséges lesz, ezzel együtt mi magunk is gyógyulunk, feltöltődünk. Ha tehát szeretnénk sokáig fiatalosak és sugárzóak lenni, akkor feltétlenül tegyük heti rutinunk részévé az infraszauna látogatását.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése