term ID:116
parent cat ID:116
post ID:157280
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Pihenés, nyugalom, egészség – fókuszban az infraszauna Még időben vagyunk, hogy áttérjünk az infraszaunára Az infraszauna és az infravörös sugarak titka A szervezetünk szeretni fogja az infraszaunát A szauna története sokkal régebbi, mint gondolnánk Szauna, infraszauna, törökfürdő – nehéz a választás 9 ok, hogy miért infraszaunázzunk a tél közepén Itt a tél – érdemes újra infraszaunázni Lakókocsiba épített szauna járja egy japán város utcáit Új helyre költözik a Sompasauna, Helsinki kedvenc ingyenes szaunája Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Blog (25 db)

Publikálva:

Az infraszaunák a hagyományos hő helyett infravörös paneleket használnak, melyek fénye könnyen behatol az emberi szövetekbe és előbb melegítik fel a testet, mint a levegőt. Aki ódzkodik a hagyományos szaunák használatától, de szeretné élvezni a szaunázás egészségügyi előnyeit, annak remek választás lehet az infraszauna. (tovább…)

További részletek
Publikálva:

Az infravörös sugarak az elektromágneses energia egyik formája, amik közvetlenül a látható vörös fény alatt helyezkednek el. Ezeket a 750 és 15 000 nanométer közötti hullámhosszúságú rezgő vagy vibráló mozgásokkal állítják elő. Az infravörös terápia a hőterápia elvén működik, azaz a hő sugárzás útján történő elvezetésével. (tovább…)

További részletek
Publikálva:

A szauna egy finn szó, amely a hagyományos magas hőmérsékletű gőzfürdőre és a zárt térre utal, amelyben a szaunázás zajlik. A hőmérséklettől és a relatív páratartalomtól függően a szaunát nedves vagy száraz szaunának lehet minősíteni. Utóbbiban a hőmérséklet 80°C és 90°C között változik, a páratartalom pedig nem haladja meg a 20%-ot. (tovább…)

További részletek
Publikálva:

Az infraszauna azon az elven működik, hogy a speciális berendezés által kibocsátott infravörös sugárzással befolyásolja az emberi testet. Ezek nagyon pontosan vannak megtervezve és összeszerelve, és a sugárzás 4 cm mélységig hatol a bőrrétegbe, ezáltal mély melegérzetet biztosít. (tovább…)

További részletek
Publikálva:

A koronavírus járvány a világ más országaihoz hasonlóan, Japánban is többféleképpen hatott az emberek életére, rengetegen kényszerültek például a megszokott közösségbe járás helyett az otthoni munkavégzésre. A kevesebb mozgás és a bezártság mind a fizikai, mind pedig a mentális egészségi állapotra befolyással volt. (tovább…)

További részletek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, jakuzzival, medencével kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencefedésekkel, robotokkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés!)

Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése