term ID:
parent cat ID:94
post ID:1688
category_94
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Használhatok terhesség alatt infaszaunát? Az infraszauna és a terhesség. Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Használhatok terhesség alatt infaszaunát? Az infraszauna és a terhesség.

Noha az infrasugaraknak számos karitatív hatása van az emberi szervezetre, de arról, hogy a várandós nőkre miként hat, semmilyen hivatalos tanulmány nem számol be. Ami biztos, hogy a terhesség 9 hónapja alatt a szervezet másként működik, mint egyébként – így nem a tőle megszokott módon reagálja le az infrasugarak által előidézett folyamatokat sem.

Az infrasugarak a 2-25 mikrohosszuságukkal akár 3-5 milliméter mélyen behatolnak a bőr alá, és belülről melegítik fel az emberi testet. Az így jelentősen megemelkedett testhőmérséklet akár a magzatburok vagy a magzatvíz hőfokát is megemelheti, ami káros hatással volna az embrióra, sőt a terhesség utolsó néhány hetében még akár a szülést is beindíthatja. Arról nem beszélve, hogy akár magát a magzatot is elérhetik az infrasugarak, aminek végeláthatatlan következményei lehetnek. Épp ezért, abban az esetben, ha állapotos nőről van szó, mindenképpen érdemes kikérni a nőgyógyász vagy háziorvos véleményét, mielőtt beülne az infrakabinba!

terhesseg

 

Ahogy a sugarak hatására az erek kitágulnak, és fokozódik a véráramlás és az anyagcsere, korábban lerakódott méreganyagok szabadulnak fel és kerülnek bele a véráramba, mielőtt végleg távoznának a szervezetből – s ez ugyancsak ártalmas lehet a magzatra nézve. Ez a szoptatós kismamákra is szintúgy érvényes, hiszen az anyagcsere által a méreganyagok az emlőkig is eljutnak, így az anyatejjel is érintkeznek.

A lényeg: mi nem adhatunk és nem is adunk orvosi tanácsokat. Ha terhesség alatt infraszaunázni szeretne, mindenképpen kérje ki nőgyógyász vagy háziorvosa véleményét, mielőtt beülne egy infrakabinba!

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése