term ID:
parent cat ID:94
post ID:2397
category_94
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Infraszauna a cellulitisz (narancsbőr) ellen! Hogyan? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszauna a cellulitisz (narancsbőr) ellen! Hogyan?

Sajnos nagyon sok hölgy (de akadnak azért férfiak is) életét keseríti meg a narancsbőr. Nem mindenkinél alakul ki, még esetleg a mozgásszegény életmód ellenére sem. De az sem igaz, hogy csak azoknak okoz problémát, akik súlyfelesleggel küzdenek. Okozója a genetikai hajlam, a mozgásszegény életforma, és a nem megfelelő táplálkozás. Szerencsére van rá megoldás!

Az infraszauna néhány, de nem az összes pozitív hatása a bőrre. (röviden)

  • Jól megizzaszt bennünket, ezáltal a bőrünk sokkal puhábbá, selymesebbé, lágyabbá válik.
  • Az infraszauna infrasugárzói által kibocsájtott mélyre ható sugarak segítségével méregtelenít: a testünkben felhalmozódott méreganyagok könnyedén távozni tudnak a testünkből, így a bőrünk visszanyerheti simaságát és rugalmasságát.
  • Esztétikai problémák megoldásában is segít az infraszauna: különféle bőrproblémák enyhítésére, sőt, akár megszüntetésére is hatásos lehet!
  • Jobban ellenáll tőle a bőr, és képes lesz védekezni is: ellenáll az időjárás viszontagságainak, ráadásul a különféle sebek is jobban tudnak gyógyulni.

Sok hölgy vásárlónk visszajelzése alapján a következő ajánlást tudjuk tenni azoknak, akik az infraszaunát narancsbőr ellen is használnák:

Heti 3-4x

Heti 3-4 alkalom használat 35-40 percig

Az infraszauna használata »

45 °C

Minimum 45 °C legyen a kabin belső hőmérséklete

Az infrasugarak jótékony hatásai »

Sok víz

Sok folyadék (víz!): előtte, közben és utána

6+1 fontos kérdés a vásárlás előtt »

Használati ajánlás: Heti 3-4 alkalmas infraszaunázás, esetenként 35-40 percig. A kabinhőmérséklet legyen 45 °C fölött. Használat előtt, közben, és utána is sok folyadék (víz!) fogyasztása. A megnövelt vízfogyasztás nem csak azokon a napokon fontos, amikor használjuk a infraszaunát.

Emellett figyeljünk oda az étrendünkre. Sok zöldség és gyümölcs, minimális hús, „0” cukor.

Illetve ha van mód rá, a heti 2-3 alkalmas mozgás (a séta is megfelel, ha a sport nem megoldható), esetenként 1-1 óra, szintén látványosan javítani fogja az eredményeket.

A legfontosabb az infraszaunázásnál, az étrendnél, és a mozgásnál is, hogy rendszeres legyen, és nagyon ritkán csaljunk!

A fenti ajánlás nem szentírás, csak az elmúlt évek hölgy vásárlóinak visszajelzése alapján íródott! Semmiképpen sem orvosi tanács!

Nincs kivétel, az infraszauna mindenki számára hatásos megoldás a narancsbőr megszüntetésére vagy enyhítésére!

Sok hölgy célja pont ez az infraszaunázással, amit a férfi szemek szívesen látnak, hiszen ezáltal a hölgyek fiatalabbaknak, egészségesebbnek tűnnek, és nem csak tűnnek, de egészségesebbek is lesznek!

Picit a narancsbőrről általánosságban:

A cellulitisz (a narancshéjhoz hasonlító felületű bőr, jobboldali kép) egy igen zavaró jelenség, ami sok hölgy életében jelen van. Jobb esetben nem annyira látványos, de sajnos sokan még rövidnadrágot is alig mernek húzni, annyira szégyellik az egyenetlen bőrüket.

cellulitisz

Mi is az a narancsbőr? A bőrünk mélyebb rétegeiben lerakódott zsírréteg. A méreganyagok lerakódnak a szervezetben, és mivel nem tudnak kiürülni, ezért a bőrünk egyenetlenné válik. Testünk nem minden részén jelenik meg, általában a csípőn, a combokon, a hason, a mellnél, esetenként a karoknál üti fel a fejét. Férfiaknál főleg a hasi részen és a nyaknál fordul elő.

A narancsbőr kezelése.

Szerencsére van megoldás a narancsbőr kezelésére. Először is el kell kezdenünk mozogni, nem kell meggyötörni magunkat, a lényeg, hogy rendszeres legyen. Másodszor változtatnunk kell az étkezési szokásainkon! Kerüljük a túl sós, zsíros ételeket, igyunk sok folyadékot, lehetőleg vizet (a Magyar lakosság 90% - a nem fogyaszt testsúlyának, életkorának, életmódjának megfelelő mennyiségű vizet!), vagy gyógyteákat. Krémezzük be a narancsbőrös területet az erre a célra kikevert krémmel, és természetesen, ne felejtsünk el infraszaunázni sem!

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése