term ID:
parent cat ID:94
post ID:6195
category_94
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Méregtelenítés infraszaunával? Hogyan? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Méregtelenítés infraszaunával? Hogyan?

Az egészségközpontú felfogás eluralkodni látszik hétköznapjainkon is, a szép, fitt külső szinte elvárás lett a nőkkel, és a férfiakkal szemben egyaránt. Fiatal megjelenésre vágyunk mindannyian, ragyogó bőrre, izmos vonalakra, ám ezt kemény munka árán érhetjük csak el. A szép bőr pedig nem minden esetben jár együtt a rendszeres testmozgással, ami egy nehezebb feladatot jelenthet a megvalósítás során. Ám van megoldás a csodás bőrre is: nézzük, mit tehetünk!

A méregtelenítés varázsa

A táplálkozás során szervezetünkben rengeteg méreganyag halmozódik fel, még akkor is, ha rendszeres edzéssel igyekszünk testünket karbantartani. A sportolás segít természetesen, de önmagában nem jelent tökéletes megoldást. A méreganyagok egy része a bőrön keresztül távozik, ami sajnos nem hagy túl kellemes nyomokat maga után. Fontos, hogy az edzéseket kiegészítsük méregtelenítő kúrákkal, és táplálkozzunk helyesen. Célszerű ezt akkor is végezni, ha néha nem éppen kellemes a számunkra, például egy-egy léböjt szédüléssel, gyomorfájással jár, vagy a folyamatos zöldségevésnek köszönhetően állandó éhségérzet gyötör minket.

Néhány kedvelt infraszauna…

A kellemesebb megoldás

Ha tisztában vagyunk vele, hogy a csodás, ragyogó bőr alapvető feltétele a méregtelenítés, de nem kívánjuk magunkat annyit sanyargatni, akkor bizony létezik egy olyan egyszerű és kézenfekvő megoldás, ami amellett, hogy elvégzi a kemény munkát, számos más, kedvező hatással lesz egészségünkre.

Ez pedig nem más, mint az infraszaunázás, amelynek segítségével valóban megszabadulhatunk a szervezetünkben felhalmozódott salakanyagoktól, és ha ezt rendszeresen végezzük, akkor az eredmény magával ragadó lesz. A méregtelenítés mellett ugyanis az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeiben is kifejtik jótékony hatásukat, hiszen az erek kitágulnak általa, a vérkeringés felgyorsul, az apróbb ráncokat kisimítja, a további barázdák kialakulását pedig segít megelőzni.

Kellemes egészség, hosszútávú gyógyulás

A méregtelenítést az infrakabinok az anyagcsere felgyorsulásával, és a melegnek köszönhető verejtékezéssel érik el, amelyek által az ártalmas méreganyagok gyorsan távoznak szervezetünkből. Ez a folyamat sejt szinten történik, megerősödik immunrendszerünk, belső szerveink hatékonyabban fognak működni, így rövid időn belül látni fogjuk, hogy bőrünk fiatalosabbá, feszesebbé, és ragyogóbbá válik, emellett pedig közérzetünk is nagyon jó lesz, egészségünkben számos pozitív változás áll be. Köztudottan fájdalomcsökkentő hatással bír a rendszeres infraszaunázás, a vérkeringést javítja, a betegségek elleni védekezésben is tökéletes segítőtárs, valamint a stressz kiváló ellenszere. Ennél jobb praktikát tehát a ragyogó bőr elérésére keresve sem találhatunk, hiszen a csodás külső mellé egészségesebb testet is kapunk!

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése