term ID:
parent cat ID:94
post ID:6157
category_94
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Mi a sport és az infraszauna kapcsolata? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Mi a sport és az infraszauna kapcsolata?

Ha hatékonyan és időt spórolva szeretnénk sokat tenni egészségünkért, akkor az infraszauna egy tökéletes megoldást jelent. Ez a típus a hagyományos, finn társainál sokkal gyorsabban felmelegszik, nem kell rá sokat várni, és nemcsak a felszínen, hanem a bőr mélyebb rétegeiben is képes kifejteni jótékony hatását az infrasugaraknak köszönhetően.

Ha rendszeresen sportolunk, esetleg túl sok ülőmunkát végzünk, akkor pedig még inkább ajánlott a látogatása.

Az ülőmunka gyötrelmei

Egyre többen végeznek ülőmunkát napjainkban, ráadásul sok esetben ezt azzal párosítják, hogy elmulasztják a rendszeres sportolással való kompenzálást. Akár nyolc-tizenkét órán keresztül is egy helyben ülhetünk, aminek során az izmaink használat híján elgyengülnek, és letapadhatnak.

Legtöbb esetben ehhez az életmódhoz annyira hozzá vagyunk szokva, hogy szinte észre sem vesszük. Ebből adódóan a nyaki- és hátfájdalmakkal küszködők tábora is folyamatosan növekszik, az ízületi gondokról nem is beszélve. Ha a probléma már kialakult, és hosszú távú, valódi gyógyulásban szeretnénk részesülni testmozgás nélkül, akkor feltétlenül szorítsunk némi időt az infraszaunázásra, mert a kínokat rövid időn belül megszünteti, és emellé pedig számos más grátiszt is kapunk általa.

A rendszeres sport tökéletes kiegészítője: az infraszauna

Ha mindennapi életünknek szerves része a sport, akkor rendkívül jó kiegészítést jelenthet az infraszaunázás, hiszen az intenzív méregtelenítés miatt fogyást eredményez, ami egy jól összeállított diétatervvel verhetetlen kombinációt alkot. Valamint az infraszaunázás olyan bőrhibák kiküszöbölésére is kiváló, amelyeket a sportolással nem, vagy csak nagyon nehézkesen tudunk megszüntetni. Ilyen például a narancsbőr, amelyre remek gyógyír.

Akár élsportolók vagyunk, akár amatőr szinten, hobbiként végzünk edzéseket, tökéletes társunk lehet az infraszauna, hiszen ízületi folyadékokból több termelődik ennek során, így nagyobb teljesítményre leszünk képesek. Izmainkat hatékonyan ellazítja, ha pedig bármilyen sportsérülést szenvedünk, akkor a rendszeres infraszaunázással a felépülés folyamatát szinte fénysebességre kapcsolhatjuk. Ízületeink sokkal jobban fognak funkcionálni, ami igaz akár a vállainkról, térdeinkről, vagy könyökünkről van szó.

Sporthorror: a sérülések sorozata

Azok a sportolók, akik igazán szeretik, amit csinálnak, legyenek hivatásosak, vagy amatőrök, legnagyobb rémálmaik közé tartoznak a különböző húzódások, szakadások, törések. Az infraszaunázás az izomgörcsöket is segít megszüntetni, de ha idegi probléma jelentkezik, vagy más sportsérülés, hatékony segítséget fog nyújtani. Természetesen fontos az orvossal konzultálnunk, ha bármilyen sérülést szereztünk a sporttevékenységből adódóan, de az infraszauna mindenképpen gyorsítani fogja gyógyulásunk folyamatát!

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése