Az Infraszauna Előnyei

További Hasznos Infók

Az infraszauna előnyei

- Alakformálás: Egy 30 perces infraszauna használat alkalmával több száz kalóriától is megszabadulhatunk. A finn szaunákkal ellentétben az infraszauna által okozott izzadás kb 80% a víz. A maradékot a testben felgyülemlett káros anyagok (pl.:koleszterin, nehézfémek, higany stb.) teszik ki.

- Bőr regenerálás, narancsbőr: Az infravörös sugarak elősegítik a sejtek regenerálódását, így a bőr üdébbé válik. Narancsbőr ellen is hatásos lehet, mivel azt ezt kiváltó anyagokat az infraszauna mélyrehatoló sugarai elérik, és segít a cellulitisz eltávolításában.

- Immunrendszer erősítése: A belső hőmérsékletünk enyhe emelkedésével testünket egyfajta edzésben tarthatjuk, így az esetleges jövőbeni betegségeknek pl: megfázás jobban ellenáll szervezetünk.

- Méregtelenítő hatás: Az infrasugarak vérkeringés fokozó hatása miatt, a testünkben felgyülemlett salak és méreganyagok könnyebben távoznak, illetve rendszeres használat mellett a káros anyagok felhalmozódása csökken.

- Élénkítő hatás: Infraszauna használatával szervezetünk, a finn szaunával ellentétben felfrissül, energiaszintünk növekszik. Gondoljunk bele mennyivel kellemesebb érzés munka után az otthoni infraszaunába beülni és felüdülve folytatni napunk, vagy már eleve felfrissülve kezdeni a reggelt.

- Stressz oldó hatás: Csökkenti a felgyülemlett feszültséget, kellemes környezet a relaxálásra. Halk zenével, fényterápiával még pihentetőbbé tehetjük. (Néhány kivétellel szaunáink mind zenével és fényterápiával szereltek)

- Sport: Infraszauna jól használható az izmok bemelegítésére is, ellazítja azokat. A mozgást nem helyzetesíti de remekül kiegészíti azt.

- Garancia: A sugárzókra 3 év, a szauna többi részére 1 év teljeskörű garancia .

- Hálózati feszültségről üzemel: Csak be kell dugni a konnektorba és már használhatjuk is.

- Kis fogyasztás: Jóval kevesebbet kell áramra költenünk. Alkalmanként 20 – 40 Ft.

- Minimális karbantartási igény: Nincs szaunakályha és párás levegő.

- Alacsony levegő hőmérséklet (30 -60 C): Ezáltal nem forrósodik fel a padló, sem a pad és nem süt a levegő.

És nem utolsó sorban a fent említett előnyök miatt több családtagunkat rá tudjuk venni egy közös szaunázásra, ami egy remek családi program lehet!