term ID:
parent cat ID:116
post ID:7498
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Rendhagyó szauna találkozó: World Sauna Forum Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Rendhagyó szauna találkozó: World Sauna Forum

Publikálva:

Idén a COVID 19 járvány miatt online rendezik meg a világ egyik leghíresebb, több napon át tartó szauna találkozóját. Az eseményre várhatóan december 3-4. között kerül sor, az ingyenes programokon a szervezők minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítanak.

Honnan ered a World Sauna Forum elnevezésű rendezvény ötlete?

Ajánlott írásaink


A World Sauna Forum mögött a szaunarajongók körében jól ismert Sauna from Finland szervezet áll, amelynek célja, hogy világszerte népszerűsítse az autentikus finn szauna tradíciókat. A rendezvények szervezése mellett a cég promóciós kampányokkal mutatja be a jelentősebb finn gyártók szauna termékeit. Az alapító tagok hisznek abban, hogy a jövőben ezek a termékek jelentik majd Finnország exportjának jelentős részét.

A szauna szokások megismerése iránti igényt jól jelzi, hogy a World Sauna Forum nemzetközi találkozó évről-évre egyre több látogatót vonz Finnországba. A szervezők szerint a pandémiás helyzet várhatóan még inkább hozzájárul majd új szaunahasználók körének bővüléséhez. Mindezt arra alapozzák, hogy az emberek szeretnek természetes utakat keresni az immunrendszer erősítéséhez. A szauna pedig segít felkészíteni a szervezetet a járványok hatékonyabb leküzdésére.

Miről is szól a World Sauna Forum?

A World Sauna Forum a világ egyik legjelentősebb B2B marketingen alapuló szauna rendezvénye. Az első találkozót még 2017-ben szervezték meg, melyen számtalan szakértő, gyártó és potenciális vásárló vett részt. A program idején rendszerint előadásokat tartanak a finn szauna jelenlegi helyzetéről és a jövőbeli elképzelésekről, valamint lehetőséget teremtenek az üzleti kapcsolatok kialakítására.

A tavalyi találkozót a finn Tampere városkában rendezték meg, az eseményre 16 országból érkeztek érdeklődök. Miután az év elején kirobbant járvány világossá tette, hogy 2020-ban a Word Sauna Forum megtartása a hagyományos keretek között nem lehetséges, a szervezők a nagy érdeklődésre való tekintettel online térbe helyezték a programot.

A rendhagyó módszertől azt remélik, hogy a könnyebbségek miatt még többen vesznek majd részt a különféle előadásokon, ezáltal a találkozó népszerűsége is növekedhet. 2021-ben pedig, ha a helyzet is engedi, már megemelt látógatószámmal készülnek az új World Sauna Forum megszervezésére. Mivel az online rendezvény nyelve az angol, így a részvételhez nem szükséges finn nyelvtudás.

Az idei online fórum különlegessége, hogy nemzetközileg is ismert személyiségek fognak beszélni arról, milyen módon kerültek kapcsolatba az autentikus finn szaunával és ez mennyire befolyásolta az életüket. A rendezvény központi témája a szauna egészségre gyakorolt pozitív hatása lesz. A beszélgetések és előadások java része ennek mentén zajlik majd. A szervezők a World Sauna Forumra a gyártóktól elkezdve, a szállodatulajdonosokon át, a kezdő érdeklődőkig mindenkit várnak.

A következő találkozót 2021 tavaszára tervezik Finnországban. A szervezők szerint a decemberi online előadások tökéletes betekintést engednek a jövőévi programokra és abba a hangulatba, ami ezt az eseményt jellemezni szokta.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése