term ID:
parent cat ID:116
post ID:157340
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Miért érdemes beszerezni otthonra egy infraszaunát? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Miért érdemes beszerezni otthonra egy infraszaunát?

Publikálva:

A szaunázás hazánkban is rendkívül kedvelt elfoglaltság, és rengetegen vannak, akik havi, de akár heti rendszerességgel is járnak. Edzőtermekben is találkozhatunk szaunával és infraszaunával, de manapság már fürdők és wellness központok állandó elem.

De napjainkban már arra is van lehetőség, hogy a saját otthonunkban élvezhessük a szaunázás előnyeit. Egyre többen telepíttetnek az otthonukba infraszaunát, hiszen nagy segítség lehet az egészségünk megőrzésében, a szépülésben, de családi, baráti közös programnak is jó megoldás.

Ajánlott írásaink


Ha alapvetően szeretünk beülni az infraszaunába, és ha olyan helyen járunk, ahol van erre lehetőségünk, mi pedig sosem hagyjuk ezt ki, akkor érdemes megfontolni, hogy az otthonunkba is élvezhessük ezt a lehetőséget. Persze az infraszauna helyigényével és telepítési feltételeivel mindenképp számolnunk kell, de bizony rengeteg előnye van annak, ha nem csak esetileg, hanem rendszeresen élvezzük a szauna nyújtotta élményeket, hiszen jót tesz a testünknek és a lelkünknek egyaránt.

Infraszaunával a jobb lelki állapot eléréséért

Sokan bele sem gondolnak, hogy a szaunázás, illetve az infraszaunázás mennyire jót tesz a lelkünknek, pedig ez sem egy elhanyagolható tényező. Rengeteg vannak pedig, akik csak azért ülnek be „izzadni”, hogy egy kicsit kikapcsoljanak, zen-be kerüljenek, és el tudják engedni a mindennapi teendők okozta feszültséget.

Számos kutatás és tanulmány bizonyítja, hogy az infraszaunázás nagyon jó stresszoldó megoldás, melyet nyugtató illóolajokkal is kiegészíthetünk, hogy teljes relaxációs élményt kapjunk.

A stressz nagyon rossz hatással van az ember lelkére és testére egyaránt, így nagyon fontos, hogy a lehető legstresszmentesebb életet élhessük. Ha otthon van egy infraszauna, akkor akár minden nap beülhetünk munka után vagy lefekvés előtt egy kis lazításra. Ettől kiegyensúlyozottabbak leszünk, jobban alhatunk, és alapvetően nyugodtabb lelki állapotba kerülhetünk.

Nemcsak a lelkünknek tesz jót a rendszeres szaunázás

Persze az infraszauna nemcsak arra jó, hogy kicsit lazítsunk, pihenjünk, hanem számos más előnnyel is kecsegtet. Sokan az egészségük megőrzésére, illetve szépülésre is használják ezt a lehetőséget. A rendszeres szaunázásnak ugyanis immunerősítő hatása is van, tehát ellenállóbbak leszünk a betegségekkel szemben, de egy megfázás kezelésében is nagy segítség lehet.

Emellett a szaunázásnak fájdalomcsökkentő hatása is ismert, segít például az izom eredetű fájdalmak enyhítésében. Sokan használják reumatikus panaszok, allergia vagy vesebántalmak enyhítésre is.

A bőrünkre is nagyon jó hatással van az infraszaunázás. Az intenzív izzadással ugyanis számos méreganyag is távozik a bőrünkből, ami így frissebb és üdébb lesz. Segíthet a pattanásos bőr kezelésében, de narancsbőr ellen is nagy jó megoldás lehet.

Arról mér nem is beszélve, hogy szórakozásnak sem utolsó, beülni a családdal vagy a barátokkal a szaunába, 30-40 percen keresztül „izzadni”, közbe pedig beszélgetni, nevetni, minőségi időt tölteni egymással.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése