term ID:
parent cat ID:116
post ID:7299
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Különleges élmények: a szauna szeánszok Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Különleges élmények: a szauna szeánszok

Publikálva:

Ha olyan egyedi élményre vágyik, amely során nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődhet, érdemes ellátogatnia valamelyik szaunaszeánszra. Ezeken az eseményeken egy képzett szaunamester vesz részt, aki meghatározott időközönként ráöntést, szellőztetést, illetve ventilációt végez, így biztosítva a tökéletes hőérzetet. Emellett különféle relaxáló illóolajokat és más gyógyhatású anyagokat vet be.

Ajánlott írásaink


A legkedveltebb szauna szeánszok

Napjainkban az aktív kikapcsolódás mellett egyre többen vágynak valamilyen pihentető szórakozásra. A szauna szeánszok olyan hangulatokat képesek teremteni, amelyek a hétköznapokra is pozitív hatással vannak. Amennyiben Ön is szeretne részese lenni egy-egy ilyen programnak, többféle típus közül választhat. Íme néhány:

Mézes szeánsz

A szeánsz egy rövid izzasztóval kezdődik, majd, amikor a benti hőmérséklet már ideális, illetve az Ön bőre is kellően nedvessé válik, a szaunamester folyékony állagú mézet kínál Önnek. Mivel a meleg miatt a bőr pólusai kitágulnak, a méz ezeken keresztül gyorsan be tud hatolni a mélyebb rétegekbe.  Ez az anyag természetes bőrnyugtató, illetve regeneráló, így segít Önnek puhábbá és egészségesebbé varázsolnia a bőrét. Kellemes illatával pedig lelkileg is ellazít.

Jeges szeánsz

A jeges szeánszoknál a szaunamester a felöntéshez jeget használ, amivel különösen nagy forróságot tud teremteni. A bent töltött idő alatt játszik a meleg és hideg levegővel, amit Ön a saját bőrén tapasztalhat meg. A kabinban a kellemesen hűvös érzet és a hőség folyamatosan váltják egymást. A legtöbb szeánsz végén, Ön jeges öntözésben is részt vehet. Egyszerre meglepő és bizsergető érzés, ahogy a hideg víz végigfolyik a nyakán és a hátán.

Illóolajos szeánsz

A szaunamester a kályha felületén vízben oldott, tiszta illóolajokat csorgat végig. Az illóolaj fajtájától függően számtalan jótékony hatás érhető el. Egyes gyógynövényekből készült kivonatok remekül kezelik a különféle légúti betegségeket, míg más olajok az ízületi ártalmakat csillapítják. Ezeken túl az illatok már önmagukban is terápiás jelleggel bírnak, hiszen pszichésen segítenek a stressz leküzdésében és a hangulat javításában.

Sós szeánsz

A sós szeánsz a mézes változathoz hasonlóan egy alapos izzasztással kezdődik. Miután a bőr pólusai megfelelő mértékben kitágultak, a szaunamester tengeri sót ajánl fel Önnek. A só durva szemcséi segítenek megszabadulni az elhalt hámsejtektől, így a bőre tisztábbá válhat. Ráadásul az izzadás a méreganyagok távozását is előmozdítja.

Hol érhetők el ezek az események?

A szeánszok ma már a legtöbb wellness hotel szolgáltatásai között szerepelnek, így érdemes az Önhöz legközelebb található szállodánál vagy aquaparknál érdeklődnie. Abban az esetben pedig, ha alaposabb tudásra kíván szert tenni, ezeken a helyszíneken olykor profi szaunamesteri képzéseken is részt vehet.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-70-648-13-30

Medenceépítéssel és medence kiegészítőkkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés!)

Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése