term ID:
parent cat ID:116
post ID:7841
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Hogyan segíti az infraszauna az újévi fogadalmat? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Hogyan segíti az infraszauna az újévi fogadalmat?

Publikálva:

Az Ön számára sem lehet titok, hogy az újévi fogadalmakat könnyű meghozni, de nagyon nehéz betartani. A kudarc hátterében majdnem minden esetben a drasztikus változások utáni sóvárgás áll. Olyan dolgok is felkerülnek a listára, amelyek alapvetően változtatnak az életkörülményeken.

Tipikus példa erre az édességek vagy egyéb finomságok száműzése az étrendből.  Mivel a hirtelen lemondások boldogtalansághoz vezetnek, a hosszabb távú terveit célszerű kisebb egységekre osztania. Ennek köszönhetően a lelkesedése sem fog idejekorán alábbhagyni.

Ajánlott írásaink


Az egészségre vonatkozó fogadalmainak betartásához pedig éljen az infraszauna adta előnyökkel. Ha kíváncsi, hogyan segítheti a rendszeres szaunázás a fogyását vagy a stresszmentes élet kialakítását, tekintse át a bejegyzésünket.

A súlyvesztés útján

Az ünnepi vacsorák után jelentkező, olykor nagyon is kellemetlen teltségérzet sokakban kelti fel a fogyás iránti vágyat. A súlyvesztés azonban csak akkor lehet sikeres, ha apránként szoktatja magát hozzá az új életvitelhez.

Tanulmányok bizonyítják, hogy 30 perc szauna használattal legalább annyi kalória égethető el, mint ugyanennyi futással. Az infrasugarak a bőr alá behatolva kitágítják az ott futó ereket, így jobb vérkeringés és hatékonyabb anyagcsere érhető el. Mindeközben a szív is erőteljesebben dolgozik, hogy megfelelő mennyiségű vért tudjon pumpálni a testrészek és szervek felé.

Az alakformálás fontos eszköze

A súlyvesztés mellett az alakformálás szintén gyakori fogadalom. Az edzések utáni infraszaunázás azáltal fokozza a regenerálódási folyamatot, hogy oxigént szállít az ekkor erősen oxigénhiányos izomkötegek számára. Sokan a sport fájdalmak enyhítésére is az infraszaunát alkalmazzák.

Mivel az infrasugarak elég hamar képesek gyógyítani az izmokat, az alakformálást is gyorsítják. Emellett kiemelt szerepet játszanak a nyirokrendszerben zajló méregtelenítési műveletekben.

Apropó, méregtelenítés!

Ha Ön úgy érzi, az ünnepek alatt túl sok egészségtelen ételt és italt fogyasztott, kezdje az új évet egy alapos méregtelenítéssel! Az infraszaunában töltött idő alatt a bőr pólusai a meleg hatására megnyílnak és a különféle káros anyagok izzadás formájában távoznak. A rendszeres infraszaunázással ezek a mérgek sokkal kisebb eséllyel tudnak csak felhalmozódni az Ön szervezetében.

Infraszaunával a stressz ellen

A 21. század emberét szinte elviselhetetlen mennyiségű információ és egyéb inger éri. Sokak számára  a napközbeni pihenés egyáltalán nem kivitelezhető, hiszen egyik teendőtől rohannak a másikig. A stressz lassan egy krónikus népbetegségé válik, ami gyakorlatilag majdnem mindenkit érint. A stressz legfőbb tünetei az álmatlanság, az elhízás és a szívproblémák megjelenése.

A stressz csökkentése tehát nem csak boldogabbá, de egészségesebbé is teheti Önt. Az infraszauna kellemes légköre ideális mértékben képes a nyugalom megteremtésére, egy-egy szaunázás után Ön egészen új embernek érezheti magát. Mindehhez természetesen a testében zajló pozitív folyamatok is hozzájárulnak.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági, Motoros redőnyös medencetakarókkal kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Medence fóliázás, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés!)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés!)

Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése