term ID:
parent cat ID:116
post ID:7449
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A Minimal 1 (2 az 1-ben) infraszauna bemutatása Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A Minimal 1 (2 az 1-ben) infraszauna bemutatása

Publikálva:

Az egyszemélyes Minimal 1 infraszaunánk 10 centiméterrel szélesebb, mint a hasonló konstrukciókkal rendelkező társai, ennek ellenére akár a kisebb panellakásokban is elhelyezhető. A beépítéshez  104x92x200 centiméter helyre van szükség, ez valamivel több, mint a kabin tényleges mérete.

Ebben a bejegyzésben részletesen bemutatjuk ezt a népszerű szaunát.

Ajánlott írásaink


A Minimal 1 (2 az 1-ben) infraszauna fontosabb jellemzői

A kabin minden olyan alapvető felszerelést tartalmaz, ami ma már egy infraszauna esetében elvárható. Öt darab nAno Carbon és egy darab full spektrum sugárzóval lett ellátva. Mivel a nAno Carbon sugárzókra az alacsony felszíni hőmérséklet a jellemző, ezért nyugodtan hozzájuk lehet érni, nem égetik a bőrt. Az általuk maximálisan elérhető hőmérséklet átlagosan 55°C és 65°C között alakul.

Ezek a sugárzók fontos szerepet kapnak a méregtelenítésben, a hagyományos Carbon változatokkal ellentétben sokkal hatásosabbak. A minimál kabin esetében az öt nAno Carbon sugárzót különféle pontokon helyeztük el (hátul, oldalt, talp, vádli, szemközt), hogy minden oldalról érjék a testet.

Mindezek mellett a kabinban egy full spektrum csősugárzó is helyet kapott, amely három tartományban képes infrasugarakat kibocsátani. Az eltérő sugarak más-más bőrrétegekig hatolnak, ezzel is növelve a szauna hatásfokát. A full spektrumú sugárzó a csősugárzók legmodernebb változatát képviseli, lágy, napfényre hajazó színe pedig nyugtató légkört teremt.

Milyen anyagból készül a Minimal 1 (2 az 1-ben) infraszauna?

A Minimal 1, 2 az 1-ben infraszauna jelenleg Hemlock fenyőből elérhető. Ez egy olyan örökzöld fenyő, ami kedveli a hidegebb éghajlatot, ebből adódóan Kanadában nagyon elterjedt fafajtának számít. Akár a nagyon kemény és zord teleket sem bánja. Illata enyhén aromás, a színe pedig világosabb, így minden környezetben megállja a helyét. A Hemlockból gyártott Minimal 1 infraszauna kabin külső felületét vízbázisú lakkozásnak vetjük alá, a belső része azonban natúr.

A Minimal 1 (2 az 1- ben) kabin műszaki jellemzői

A Minimal 1 kabin felszereltsége közé tartozik a belső világítás, ami kellemes hangulatot eredményez. A vezérlés kívülről és belülről is megoldható, a kabin működtetéséhez csupán egy 220V-os konnektorra van szükség. Az alacsony teljesítménye miatt (1720 W) nem jelent nagyobb megterhelést a rendszerben, mint egy átlagos hajszárító. A kabin ajtaja teljes mértékben hőálló üvegből készül, mely a hőingadozás hatására sem reped meg.

Miért érdemes rendszeresen használni az infraszaunát?

Az infraszauna számtalan pozitív előnyt kínál a tulajdonosok számára. Csökkenti az izomfájdalmakat, javítja a vérkeringést, oldja a stresszt, segíti a méregtelenítést, regenerálja a bőrsejteket és hasznos társ a fogyókúrában. Az immunerősítő hatása miatt pedig a járványos időszakban különösen ajánlott a használata. A tökéletes eredmények eléréséhez a kabinba hetente két-három alkalommal, 25-30 percre javasolt beülni.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése