category
term ID:
parent cat ID:
post ID:6297
post catID:6
post parentcatID:
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Mik a lapra szerelt infraszauna előnyei? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Mik a lapra szerelt infraszauna előnyei?

Az infraszaunákból ma már ismerünk több olyan változatot is, amihez elérhető áron juthatunk hozzá, és nem jelenti azt a fajta luxuskategóriát, amit még mindig senki nem tud megfizetni. Van tehát lehetőség otthoni megoldásra is, ha teljesebb egészségre, gyógyulásra vágyunk. Sőt mi több, napjainkban a beltéri- és kültéri infraszaunák mellett megjelentek már az úgynevezett lapra szerelt infraszaunák is, amelyek jóval olcsóbbak megszokottabb társaiknak, mégis ugyanazt a hatásfokot kapjuk tőlük.

Lássuk, miért érdemes ezt a típust választanunk!

Milyen infraszaunákat ajánlunk?

A sorozatgyártás szépségei

A lapra szerelt infraszaunák esetében az egyik legnagyobb előnyt az jelenti, hogy ezek a típusok sorozatgyársással készülnek el, így lényegesen kedvezőbb árun tudják kínálni többi társaiknál. Sokkal megfizethetőbbé válnak ezáltal, hiszen megannyi kabint állítanak elő egyszerre, és így a gyártási költségeik lényegesen alacsonyabbak, valamint a szállítási kiadásokon is hatákonyan tudnak vele csökkenteni. Ez pedig mind-mind olyan tényező, amelyet az eladási árba beépítenek, az üzletekbe betérve ezt mi kifizetjük, ebben az esetben pedig pénztárca kímélő megoldással találkozunk. Az egyedileg tervezett kabinokhoz képest ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy egy lapra szerelt infraszaunát akár már feleannyiért is megvásárolhatunk.

Kompakt darabok

A lapra szerelt infraszaunák választékát megszemlélve azonnal látható, hogy sokkal színesebb palettával rendelkeznek, mint azok a típusok, amelyek megrendelésre, egyedileg készülnek. Emellett pedig jóval kompaktabb kialakítással rendelkeznek, aminek köszönhetően sokkal egyszerűbbé válik a beépítési folyamat, és a szállítás is egyaránt, ami szintén nagy előnyt jelent társaival szemben. Komolyabb elektromos-, kőműves munkálatokat nagyon ritkán igényelnek csak, így a nagy felfordulással, zajjal, és szennyeződéssel járó tevékenységek sem szükségesek. Egy televízióhoz könnyedén hasonlíthatók, hiszen amint megvásároltuk, csak egyszerűen hazaszállítjuk, bedugjuk a konnektorba, és már működik is!

Egészségünkre gyakorolt hatásai

Az infraszauna jótékony hatásait naphosszat lehetne sorolni, így ha szeretnénk egészségünket megőrizni, vagy akár javítani, akkor feltétlenül érdemes beszereznünk egyet, és rendszeresen, akár nap, mint nap élvezni örömeit. Tudományosan igazolt, hogy az infraszauna melege a véredények kitágulását nagymértékben segíti, így a fájdalmat hatékonyan képes csökkenteni, akár egy egyszerű fejfájás, vagy egy súlyosabb reumatikus eredetű fájdalom esetén is. Emellett pedig az infravörös sugárzás rendszeres használat mellett olyan jellegű megbetegedéseken is segít, mint például az allergia, a vese-, a különböző bőrproblémák, vagy keringési zavarok.

Szervezetünk szív- és érrendszerének működésére rendkívül jó hatást gyakorol a verejtékezés kiváltása által, sőt mi több, emellett beindulnak a szervezet immunerősítő folyamatai is. Ez annak köszönhető, hogy a meleg hatására egyfajta mesterséges láz jön létre a testben, ami az immunrendszert aktív működésre készteti. Kiváló méregtelenítő hatással bír, ami a meleg által előidézett intenzív verejtékezésnek köszönhető, így a felhalmozódott salakanyagok távozását segíti, szépül a bőr, az infrasugarak pedig a veszélyes anyagok felhalmozódását is megakadályozzák szervezetünkben.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Infraszaunával és jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és kiegészítő termékekkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Érdeklődő!

A bemutatótermünk nyitva, kollégáink folyamatosan dolgoznak, de a kialakult vírushelyzet miatt kérjük Önöket, hogy telefonáljanak nekünk mielőtt eljönnének hozzánk. Így meg tudjuk előzni azt, hogy  többen legyenek a nálunk egyszerre.

A kormány döntése miatt nyitvatartásunk is rövidült. Hétköznap jelenleg 15 óráig vagyunk nyitva. Lásd lejjebb.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 15 óra között

Szombaton:  09 – 12 óra között

Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

 

  • Kérnék egy visszahívást