category
term ID:
parent cat ID:
post ID:6142
post catID:6
post parentcatID:
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Kis lakásom van. Nekem is lehet infraszaunám? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kis lakásom van. Nekem is lehet infraszaunám?

Napjainkra az infraszauna az egyik legkedveltebb egészségmegőrző kikapcsolódást jelenti, sokak számára kedvező hatásai mellett a relacáxió is ugyanolyan fontos szempont a választás során. Szerencsére a megfizethetetlen kategóriák mellett megjelentek a piacon az alacsonyabb árfekvéssel rendelkező típusok is, így otthonra is bátran telepíthetünk infarszaunát.

Nagyobb házakban, lakásokban nem is kérdés, hogy lehetséges-e ez, ám nézzük meg, mit is tehetünk, ha kisebb alapterülettel rendelkező otthonunk van.

Kis alapterületű lakással rendelkező vásárlóink kedvenc infrakabinjai:

Panellakások világa

A jó hír az, hogyha kisebb otthonunk, esetleg panellakásunk van, akkor is élvezhetjük az infraszauna áldásos örömeit. Technikailag kivitelezhető a kisebb alapterülettel rendelkező épületekben is a beszerelés, hiszen ma már vásárolhatunk olyan típust is, amelyek megelégszenek egy 90 x 90 x 190 cm-es hellyel.(Érdemes +2, 3 centimétert mindig ráhagyni a kabin 2 oldalánál.)

Ha tehát szeretnénk otthoni körülmények között biztosítani önmagunk, és a családunk számára a folyamatos méregtelenítést, keringési rendszerünk egészségét, a csodálatos, ragyogó bőrt, ám kisebb kuckóval rendelkezünk, ne essünk kétségbe, hiszen egy egészen szerény területtel is beéri jövőbeli wellness-egységünk.

Kicsi helyigény, és alacsony fogyasztás

Ha egy ilyen típusú infraszaunát választunk, akkor amellett, hogy kis helyet foglalnak, a fogyasztásuk is alacsony lesz. Ezekhez a verziókhoz még a konnektort sem kell átalakítani, amelyről működik, tehát a telepítési költségei is nagyon alacsonyak. Ha a fogyasztásukat számszerűsíteni szeretnénk, akkor egy egyszemélyes infraszauna esetében, amit általában telepítenek egy kisebb lakásba, a mai árakkal számolva óránként körülbelül 70 Ft-ot jelent, vagyis nem fogyasztanak több áramot, mint egy gyengébb porszívó vagy egy erősebb hajszárító.

Kitűnő megoldást jelenthet tehát egy kisebb otthonba, hiszen rendkívül helytakarékos, fogyasztás valóban minimális, a telepítési költségekkel együtt, tehát például egyedi tervezésű társaihoz képest jóval kedvezőbb befektetést igényel, cserébe azonban egészséget, gyógyulást, és tökéletes kikapcsolódást kapunk.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-263-46-42

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és medence kiegészítőkkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Tisztelt Látogató!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítés vagy jakuzzi miatt szeretne eljönni a bemutatótermünkbe, akkor az Ön kényelme érdekében kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít előre tervezni.

Nagyon köszönjük!

Téli nyitvatartás: Okt. 12 – Márc. 15

Keddtől – Péntekig: 09 – 17 óra között

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés!)

Hétfőn és Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

 

    • Kérnék egy visszahívást