term ID:
parent cat ID:116
post ID:157371
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Kezd méregtelenítéssel az idei évet Megfázáskor hasznos vagy ártalmas infraszaunázni? A tökéletes szaunázás lépései: Az Infraszauna helyes használata Miért érdemes beszerezni otthonra egy infraszaunát? Az infraszauna méregtelenít A finn szaunáktól az infravörös fényekig Pihenés, nyugalom, egészség – fókuszban az infraszauna Még időben vagyunk, hogy áttérjünk az infraszaunára Az infraszauna és az infravörös sugarak titka A szervezetünk szeretni fogja az infraszaunát Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
Publikálva:

Szervezetünk a mindennapok során rengeteg káros hatásnak van kitéve. A feldolgozott, adalékanyagokkal teli élelmiszerek fogyasztása, a városi életmód, a szennyezett levegő, a stressz pedig azt eredményezheti, hogy energiaszegények, fáradékonyak leszünk, és gyakrabban betegszünk meg. (tovább…)

További részletek
Publikálva:

A szaunahasználat számos egészségügyi előnnyel járhat, jó hatással lehet a szív- és érrendszerre, az izmokra, a bőrre. A szaunázásról azonban a legtöbbeknek a méregtelenítés jut eszébe, ami voltaképp a méreganyagok eltávolítását jelenti izzadással. (tovább…)

További részletek
Publikálva:

Az infraszaunák a hagyományos hő helyett infravörös paneleket használnak, melyek fénye könnyen behatol az emberi szövetekbe és előbb melegítik fel a testet, mint a levegőt. Aki ódzkodik a hagyományos szaunák használatától, de szeretné élvezni a szaunázás egészségügyi előnyeit, annak remek választás lehet az infraszauna. (tovább…)

További részletek
Publikálva:

Az infravörös sugarak az elektromágneses energia egyik formája, amik közvetlenül a látható vörös fény alatt helyezkednek el. Ezeket a 750 és 15 000 nanométer közötti hullámhosszúságú rezgő vagy vibráló mozgásokkal állítják elő. Az infravörös terápia a hőterápia elvén működik, azaz a hő sugárzás útján történő elvezetésével. (tovább…)

További részletek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig (Időpont egyeztetés)

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése