category
term ID:6
parent cat ID:
post ID:3934
post catID:6
post parentcatID:
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: 6+1 Fontos kérdés infraszauna vásárlás előtt! Lap és csősugárzós infraszaunák összehasonlítása Mik a különbségek a Vörös Cédrus és a Hemlock fenyő között? Infraszauna telepítéséhez szükséges feltételek Infraszauna a cellulitisz (narancsbőr) ellen! Hogyan? 10 dolog amit érdemes tudni az infraszaunáról – az infraszaunázás 10 jótékony hatása. Turmalin Infraszauna. Avagy, hogyan segíthet a lúgosításban az infraszauna? Hogyan használjuk az infraszaunát? Infraszauna használata, tapasztalatok Az infraszauna működése röviden. Az infrasugárzás és hatásai a szervezetre. Az Infraszauna Előnyei Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszauna Kisokos

 1. Hányan fogják egyszerre használni – hány személyes legyen?
 2. Milyen infrasugárzókkal: Lap vagy Csősugárzókkal legyen szerelve (esetleg mindkettő)?
 3. Milyen fából legyen az infraszauna borítása? Hemlock fenyő vagy Vörös cédrus?
 4. Teljesen üveges legyen elölről az infraszauna vagy fából legyen több?
 5. Lapra szerelt legyen az infraszauna vagy egyedi építésű?
 6. Hol és hogyan kell / lehet ezeket a beltéri infraszaunákat elhelyezni.
További részletek
 • Ha hosszú távon szeretné élvezni az infraszaunáját, és sok pihentető órát szeretne benne eltölteni, akkor érdemes ezt a pár sort végigolvasni.
 • A jelenleg elérhető infraszaunákban használt infrasugárzók különbségei, nem táblázatos adatokban, hanem 100 vásárlói visszajelzés, vélemény alapján.
 • Valamint azt is megtudhatja, hogy mit fog érezni ha egy cső, vagy egy lapsugárzós infraszaunába ül. Esetleg olyanba, amiben mindkettő sugárzó típus megtalálható egyszerre.
További részletek
 • Sajnos nagyon sok hölgy (de akadnak azért férfiak is) életét keseríti meg a narancsbőr.
 • Nem mindenkinél alakul ki, még esetleg a mozgásszegény életmód ellenére sem, de az sem igaz, hogy csak azoknak okoz problémát, akik súlyfelesleggel küzdenek.
 • Okozója a genetikai hajlam, a mozgásszegény életforma, és a nem megfelelő táplálkozás. Szerencsére van rá megoldás!
További részletek
 • Ha Ön 110%-ban ki szeretné használni az infraszaunája egészségmegőrző tulajdonságait, akkor javasoljuk a turmalinos infraszaunát. A gyógyászat területén elsősorban az igen fejlett Japánban alkalmazzák.
 • Miért ajánljuk?: A mai rohanó világunkban szinte senkinek sem jut ideje rendesen táplálkozni.
 • A sok gyors, és rendszertelen étkezés, a nem megfelelő minőségű alapanyagokból készített ételek, a stressz és még számos egyéb körülmény, mind mind hozzájárulnak szervezetünk nem megfelelő működéséhez. A turmalinos infraszauna ezek káros hatásai ellen egy új kisegítő lehetőség.
További részletek
 • Az infraszauna használata, nem kőbe vésett szabály, így az infraszaunát sokan sokféleképpen használják.
 • A hőmérséklet és a bent töltött idő mindenkinél más lehet.
 • A legelterjedtebb mód, hogy 40-60 °C között, egy 30-40 percet töltünk megszakítás nélkül az infrakabinban.
 • Száraz testtel ülünk be meztelenül egy törölközőre, esetleg egy törölközőt a derekunk köré csavarva.
További részletek
 • Az infraszauna használata közben az infrasugarak 2-25 mikrométeres hullámhosszon (A sugárzás hasonlít az újszülött osztály inkubátoraira) mélyen a bőr alá hatolnak, ahol a szervezetet felmelegítve hőenergia formájában sejtregeneráló, méregtelenítő hatást fejtenek ki.
 • Az izzadással testünk próbálja elvezetni a hőt, amit az infrasugaraktól kapott, és ezáltal, zsírok és egyéb salakanyagok is távoznak testünkből, illetve folyadék mellett kilóinkból is veszíthetünk.
További részletek
 1. Alakformálás: Egy 30 perces infraszauna használat alkalmával több száz kalóriától is megszabadulhatunk. A finn szaunákkal ellentétben az infraszauna által okozott izzadás kb 70-80% a víz. A maradékot a testben felgyülemlett káros anyagok (pl.:koleszterin, nehézfémek, higany stb.) teszik ki.
 2. Bőr regenerálás, narancsbőr: Az infravörös sugarak elősegítik a sejtek regenerálódását, így a bőr üdébbé válik. Narancsbőr ellen is hatásos lehet, mivel azt ezt kiváltó anyagokat az infraszauna mélyrehatoló sugarai elérik, és segít a cellulitisz eltávolításában.
További részletek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Infraszaunával és jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és kiegészítő termékekkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Tisztelt Látogató!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítés vagy jakuzzi miatt szeretne eljönni a bemutatótermünkbe, akkor az Ön kényelme érdekében kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte. Így elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít előre tervezni.

Nagyon köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óra között

Szombaton:  Zárva tartunk

Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

 

 • Kérnék egy visszahívást