category
term ID:41
parent cat ID:
post ID:7709
post catID:41
post parentcatID:
category_41
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Hogyan lehet az infraszauna az edzés utáni regeneráció része? Szauna és egyéb kényeztető tradíciók a nagyvilágban Rendhagyó szauna találkozó: World Sauna Forum Hogy működik az észt viht szertartás? Vicces vagy hasznos a szaunasapka használata? A Minimal 1 infraszaunánk bemutatása Hogyan enyhítheti a pollenallergia tüneteit az infraszauna segítségével? Hogyan fertőtlenítheti szakszerűen a szaunáját a járványos időszakban? Szauna típusok – Milyen szaunák vannak? Különleges élmények: a szauna szeánszok Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Blog

Az edzések során az izomrostokban kisebb-nagyobb sérülések, szakadások keletkeznek, amelyek gyógyulásához időre van szükség. A szervezet ilyenkor stresszes állapotban van, de igyekszik visszarázódni a normális kerékvágásba. A regenerációt a táplálkozással, a megfelelő folyadék bevitellel és a pihentetéssel lehet elősegíteni.

További részletek

Szauna és egyéb kényeztető tradíciók a nagyvilágban

Publikálva:

A szauna eredetét hajlamosak vagyunk a skandináv területeken keresni. Bár a hagyományos értelemben vett szaunát valóban az északi népek találták fel, számos bizonyíték utal arra, hogy más nemzetek is alkalmaztak hasonló rítusokat. Ebben a bejegyzésben egy világ körüli útra indulva mutatjuk be a szauna használatához köthető különleges tradíciókat.

További részletek

Rendhagyó szauna találkozó: World Sauna Forum

Publikálva:

Idén a COVID 19 járvány miatt online rendezik meg a világ egyik leghíresebb, több napon át tartó szauna találkozóját. Az eseményre várhatóan december 3-4. között kerül sor, az ingyenes programokon a szervezők minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítanak.

További részletek

Hogy működik az észt viht szertartás?

Publikálva:

A szaunázásnak, akárcsak más északi népeknél, az észteknél is ősi hagyományai vannak. A szaunázási szokásaikról az első írásos említés közel 800 évvel ezelőtt keletkezett. Bár az eltelt évszázadok alatt a habitusok sokat változtak, az észtek szauna iránti szeretete továbbra is töretlen maradt.

További részletek

Vicces vagy hasznos a szaunasapka használata?

Publikálva:

Akik első ízben látnak sapkát viselő embert a szaunában, sokszor nem tudják mire vélni a jelenséget. Egyesek talán elgondolkodnak azon, nem lehet-e kényelmetlen az amúgy is meleg kabinban puha fejfedőben üldögélni. Mások pedig elmosolyodhatnak az olykor valóban vicces kinézetű darabokon.

További részletek

A Minimal 1 infraszaunánk bemutatása

Publikálva:

Az egyszemélyes Minimal 1 infraszaunánk 10 centiméterrel szélesebb, mint a hasonló konstrukciókkal rendelkező társai, ennek ellenére akár a kisebb panellakásokban is elhelyezhető. A beépítéshez pontosan 104x92x200 centiméter helyre van szükség, ez valamivel több, mint a kabin tényleges mérete.

További részletek

A mostani járványhelyzetben nem csak a közösségi higiénia szabályainak betartására kell különösen figyelni, de otthona tisztaságáért is sokat tehet. A különféle helyiségek alapos fertőtlenítésén túl, a szauna kabinokra sem árt némi időt fordítania. Ez akkor is fontos, ha a szaunát csak a szűkebb családi körben használja, rokonok és vendégek nélkül. Mivel a munkához megfelelő szerekreRészletek

További részletek

Szauna típusok – Milyen szaunák vannak?

Publikálva:

A szaunának számtalan típusa létezik, amelyeket érdemes alaposabban is megismerni. Tudni kell például, hogyan lehet használni ezeket, melyik mire való, és fontos az is, hogy kiknek ajánlottak. Ebben a bejegyzésben a legnépszerűbb változatokat gyűjtöttük össze.

További részletek

Különleges élmények: a szauna szeánszok

Publikálva:

Ha olyan egyedi élményre vágyik, amely során nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődhet, érdemes ellátogatnia valamelyik szaunaszeánszra. Ezeken az eseményeken egy képzett szaunamester vesz részt, aki meghatározott időközönként ráöntést, szellőztetést, illetve ventilációt végez, így biztosítva a tökéletes hőérzetet. Emellett különféle relaxáló illóolajokat és más gyógyhatású anyagokat vet be.

További részletek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Infraszaunával és jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12 +36-30-263-46-42

Medencével és kiegészítő termékekkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Tisztelt Látogató!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítés vagy jakuzzi miatt szeretne eljönni a bemutatótermünkbe, akkor az Ön kényelme érdekében kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte. Így elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít előre tervezni.

Nagyon köszönjük!

Téli nyitvatartás: Okt. 12 – Márc. 1

Keddtől – Péntekig: 09 – 17 óra között

Szombaton: 09 – 12 óráig

Hétfőn és Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

 

    • Kérnék egy visszahívást