category
term ID:
parent cat ID:
post ID:574
post catID:
post parentcatID:
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Infraszauna.org Partnerei Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszauna.org Partnerei

Üzleti Partnereink

 

 

Magyar Uszodatechnikai Egyesület: http://www.mue.hu/?n=ny&ny=1&id=84&area=194

Uszodatechnika és Medencegépészet

Cégünk több fajta uszodatechnikai szolgáltatással foglalkozik az infraszauna forgalmazásán túl is. Medence építése teljes kivitelezéssel magas minőségben, illetve az ide kapcsolható uszodatechnikai kereskedelem és karbantartás mind cégünk fő profiljába tartozik. A medence használathoz tartozik a medencefedés, mely az egyik legfontosabb tényező. Azonban, mint tudjuk, ahhoz, hogy medence tulajdonos legyen valaki, az egész folyamat a medenceépítés munkálataival kezdődik. Cégünk ebben is vállalja a kivitelezést, ezért kérem tekintse meg előző linkünket.

Manapság az infraszauna használata kezd elterjedni Magyarországon is. Sokan használják, és egyre többen igénylik egy infrakabin meglétét kertjükben, otthonukban, de akár a lakásukban is. Vajon miért ragaszkodnak egyesek ennyire egy saját infraszaunához? Mire jó egy infraszauna, mik az előnyei, tulajdonságai? Sok hasznos infót megtudhat, ha rákattint a bejegyzésben lévő linkre.

Egyéb nem uszodatechnikai partnereink

Fogyókúrázni sokan szoktak és a legtöbben kampányszerűen teszik ezt. Azaz ha valamelyik ismerősük ajánl nekik valami tuti módszert és a „jó lenne ha leadnék 10 kilót” elv alapján neki is vágnak. Ezekből a fogyókúra módszerekből persze nem lesz sok haszon, még ha ideiglenesen sikeres is lesz a fogyás. Az egyedüli hasznos módszer a tartós fogyás elérése az életmód alapú fogyókúra és ehhez érdemes segítséget is igénybe venni. Az egyik leghatékonyabb segítség az orvosi kontroll a diéta és annak hasznossága felett

Nem ismerős Budapesten? Keres valamit? Vagy ismerős, de sosem talál meg semmit? Megoldás: Budapesti szolgáltatás kereső a helyitipp.hu weboldalon. Számtalan üzlet, bolt, szolgáltató, cég, vállalkozás, tevékenység megtalálható Budapesten. Mi elhoztunk Önnek a tuti megoldást. Rendszereztük kerületenként az összes elérhető szolgáltatót. Sőt, ha szeretné tudni mi folyik Budapesten, mik az aktuális hírek, akkor is a helyitipp a megoldás. Ennél jobb lehetőséget nem talál sehol, az biztos. Ha az összes Budapesti kerület listáját szeretné megtekinteni, arra is lehetősége van.

Weboldal gyűjtemény haladó internet felhasználóknak a djarni.hu domain néven. Összehoztuk neked a leghasznosabb honlapokat egyetlen helyre, egyetlen gyűjteménybe. Katalógusként funkcionál, de saját, egyedi döntésen alapuló linkek vannak csak feltűntetve, a bekerülés kizárt, de meg lehet próbálni a kapcsolatfelvételen.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-263-46-42

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és medence kiegészítőkkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Tisztelt Látogató!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítés vagy jakuzzi miatt szeretne eljönni a bemutatótermünkbe, akkor az Ön kényelme érdekében kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít előre tervezni.

Nagyon köszönjük!

Téli nyitvatartás: Okt. 12 – Márc. 15

Keddtől – Péntekig: 09 – 17 óra között

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés!)

Hétfőn és Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

 

    • Kérnék egy visszahívást