term ID:
parent cat ID:
post ID:574
post catID:
post parentcatID:
category_28
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Infraszauna.org Partnerei Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszauna.org Partnerei

Üzleti Partnereink

 

 

Magyar Uszodatechnikai Egyesület: http://www.mue.hu/?n=ny&ny=1&id=84&area=194

Uszodatechnika és Medencegépészet

Cégünk több fajta uszodatechnikai szolgáltatással foglalkozik az infraszauna forgalmazásán túl is. Medence építése teljes kivitelezéssel magas minőségben, illetve az ide kapcsolható uszodatechnikai kereskedelem és karbantartás mind cégünk fő profiljába tartozik. A medence használathoz tartozik a medencefedés, mely az egyik legfontosabb tényező. Azonban, mint tudjuk, ahhoz, hogy medence tulajdonos legyen valaki, az egész folyamat a medenceépítés munkálataival kezdődik. Cégünk ebben is vállalja a kivitelezést, ezért kérem tekintse meg előző linkünket.

Manapság az infraszauna használata kezd elterjedni Magyarországon is. Sokan használják, és egyre többen igénylik egy infrakabin meglétét kertjükben, otthonukban, de akár a lakásukban is. Vajon miért ragaszkodnak egyesek ennyire egy saját infraszaunához? Mire jó egy infraszauna, mik az előnyei, tulajdonságai? Sok hasznos infót megtudhat, ha rákattint a bejegyzésben lévő linkre.

Egyéb nem uszodatechnikai partnereink

Fogyókúrázni sokan szoktak és a legtöbben kampányszerűen teszik ezt. Azaz ha valamelyik ismerősük ajánl nekik valami tuti módszert és a „jó lenne ha leadnék 10 kilót” elv alapján neki is vágnak. Ezekből a fogyókúra módszerekből persze nem lesz sok haszon, még ha ideiglenesen sikeres is lesz a fogyás. Az egyedüli hasznos módszer a tartós fogyás elérése az életmód alapú fogyókúra és ehhez érdemes segítséget is igénybe venni. Az egyik leghatékonyabb segítség az orvosi kontroll a diéta és annak hasznossága felett

Nem ismerős Budapesten? Keres valamit? Vagy ismerős, de sosem talál meg semmit? Megoldás: Budapesti szolgáltatás kereső a helyitipp.hu weboldalon. Számtalan üzlet, bolt, szolgáltató, cég, vállalkozás, tevékenység megtalálható Budapesten. Mi elhoztunk Önnek a tuti megoldást. Rendszereztük kerületenként az összes elérhető szolgáltatót. Sőt, ha szeretné tudni mi folyik Budapesten, mik az aktuális hírek, akkor is a helyitipp a megoldás. Ennél jobb lehetőséget nem talál sehol, az biztos. Ha az összes Budapesti kerület listáját szeretné megtekinteni, arra is lehetősége van.

Weboldal gyűjtemény haladó internet felhasználóknak a djarni.hu domain néven. Összehoztuk neked a leghasznosabb honlapokat egyetlen helyre, egyetlen gyűjteménybe. Katalógusként funkcionál, de saját, egyedi döntésen alapuló linkek vannak csak feltűntetve, a bekerülés kizárt, de meg lehet próbálni a kapcsolatfelvételen.

Visszaugrás a navigációhoz

 • Dr. Bertényi Uszodatechnika elérhetőségei

  Üzenet küldése:


  Visszahívást kérnék egy szakértő kollégától:

  Csak hétköznap hívjanak.Hétvégén is hívhatnak.

  Alap esetben hétköznap fogjuk visszahívni.

  Bemutatóterem nyitva tartása:

  Jöjjön el, és próbálja ki infraszaunáinkat!

  Hétfő - Péntek: 9:00 – 17:00

  Szombaton: Telefonos egyeztetés után 09:00 - 12:00 között

  1037 Budapest, Testvérhegyi út 69.

  Ingyenes Parkolás!
  Útvonaltervezés

  Hétfőtől – Szombatig: 9 – 18 óráig hívható
  Kérdezzen nyugodtan szakértő kollégánktól!

  A fenti nyitvatartási időben hívható

  E-mail cím: