category
term ID:
parent cat ID:
post ID:6412
post catID:6
post parentcatID:
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Egyedi építésű vagy lapra szerelt infraszaunát válasszak? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Egyedi építésű vagy lapra szerelt infraszaunát válasszak?

Napjainkra a hagyományos finn szauna mellett az egyik legnépszerűbb egészségmegőrző és rekreációs eszközzé vált az infraszauna, ami nem is meglepő, hiszen mindamellett, hogy testünk-lelkünk feltöltődik általa, segít relaxálni és elűzi a stresszt, az egészségünk megőrzéséért és javításáért is rendkívül sokat tesz.

Kedvelt infraszaunáink, lapra szerelve

Tudomány igazolta gyógyító hatások

Az infraszauna jótékony gyógyhatásait tudományos kutatások is igazolják, amelyeknek köszönhetően mára már tudjuk, bizonyítottan méregtelenítő hatással bír, de nem szabad elhanyagolni fiatalító, fájdalomcsillapító, és immunerősítő képességeit sem, sőt mi több, emellett pedig egyben kiváló stresszoldó is az infraszaunázás. Azt is érdemes tudni, hogy napjainkra ez már nem tartozik azon luxus kategóriák közé, amelyeket csak speciális, rekreációs központokban élvezhetünk, hiszen a piacon szerencsére többféle típusú, és különböző méretű darabok is kaphatók. Az egyedi építésű infraszaunák mellett megjelentek már az úgynevezett lapra szerelt változatok is, amelyek valódi versenytársai az egyedi építésűeknek, hiszen kevésbé helyigényesek, olcsóbbak, és könnyebb a beépítésük is, mint társaiknak.

A lapra szerelt infraszauna előnyeinek varázsa

Ha az infraszauna különböző típusai közt válogatunk, és éppen igyekszünk a legjobb megoldást megtalálni, akkor természetesen nemcsak az ízlés fog szerepet játszani. Sőt, legtöbb esetben inkább az ésszerűség javára billen a mérleg. Egy lapra szerelt infraszauna sokkal kedvezőbb árú megoldást jelent, hiszen az egyedi gyártásúakkal szemben ezeket a típusokat sorozatgyártással készítik, tehát egyszerre több példány készül belőle. A gyártási költségei ennél fogva jóval alacsonyabbak egyedi készítésű társaiknál, ami pedig még tovább csökkenti az árat, az az, hogy a szállításuk is egy ütemben történik. Nagy általánosságban azt mondhatjuk, hogy egy egyedi készítésű infraszauna akár kétszer annyiba is kerülhet, mint a lapra szerelt típusok.

Az ár tehát meghatározó lehet a választás szempontjából, azonban fontos leszögezni, hogy az alacsonyabb ár nem jelent egyben alacsonyabb minőséget is, ha a megfelelő gyártót választjuk. A lapra szerelt infraszaunák ugyanis ugyanolyan minőségű kialakítást kapnak, mint egyedi kivitelezésű társaik, sőt a felhasznált anyagok, és a beépített sugárzók tekintetében sincs különbség. Így tehát egy lapra szerelt változat is ugyanolyan hatást képes produkálni.

Mikor válasszunk akkor egyedi építésű infraszaunát?

Ezek alapján máris jól láthatjuk, hogy a legtöbb esetben érdemesebb a lapra szerelt infraszaunát megvásárolnunk, és csak akkor célszerű egyedi tervezésben gondolkodnunk, ha különleges formára, vagy méretre van szükségünk, esetleg extra igényeink vannak. Különböző fa vagy más anyagok kombinációját elérni az építés során ugyanis csak az egyedi tervezés során lehet, ám tudnunk kell, hogy a plusz kéréseinknek mindig plusz ára is van. Célszerű tehát átgondolni, hogy mennyire van szükségünk az különleges igényeink megvalósítására, hiszen legtöbb esetben az infraszaunázás élményét nem gazdagítják annyival, mint amennyivel több költséget jelent számunkra.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Infraszaunával és jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és kiegészítő termékekkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Érdeklődő!

A bemutatótermünk nyitva, kollégáink folyamatosan dolgoznak, de a kialakult vírushelyzet miatt kérjük Önöket, hogy telefonáljanak nekünk mielőtt eljönnének hozzánk. Így meg tudjuk előzni azt, hogy  többen legyenek a nálunk egyszerre.

A kormány döntése miatt nyitvatartásunk is rövidült. Hétköznap jelenleg 15 óráig vagyunk nyitva. Lásd lejjebb.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 15 óra között

Szombaton:  09 – 12 óra között

Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

 

  • Kérnék egy visszahívást