category
term ID:
parent cat ID:
post ID:62
post catID:6
post parentcatID:
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Az Infraszauna Előnyei Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az Infraszauna Előnyei

 1. Alakformálás: Egy 30 perces infraszauna használat alkalmával több száz kalóriától is megszabadulhatunk. A finn szaunákkal ellentétben az infraszauna által okozott izzadás kb 70-80% a víz. A maradékot a testben felgyülemlett káros anyagok (pl.:koleszterin, nehézfémek, higany stb.) teszik ki.
 2. Bőr regenerálás, narancsbőr: Az infravörös sugarak elősegítik a sejtek regenerálódását, így a bőr üdébbé válik. Narancsbőr ellen is hatásos lehet, mivel azt ezt kiváltó anyagokat az infraszauna mélyrehatoló sugarai elérik, és segít a cellulitisz eltávolításában.

Nyári használat esetén pedig a napsugarak által, a szervezetünkben termelt több D vitamint, az infraszauna segít hasznosabban feldolgozni, ami szintén nagyon jót tesz a bőrnek. Ezért is ajánlott nyáron is infraszunázni.

infraszauna-elonyei

 1. Immunrendszer erősítése: A belső hőmérsékletünk enyhe emelkedésével testünket egyfajta edzésben tarthatjuk, így az esetleges jövőbeni betegségeknek pl: megfázás jobban ellenáll szervezetünk.
 2. Méregtelenítő hatás: Az infrasugarak vérkeringés fokozó hatása miatt, a testünkben felgyülemlett salak és méreganyagok könnyebben távoznak, illetve rendszeres használat mellett a káros anyagok felhalmozódása csökken.
 3. Élénkítő hatás: Infraszauna használatával szervezetünk, a finn szaunával ellentétben felfrissül, energiaszintünk növekszik. Gondoljunk bele mennyivel kellemesebb érzés munka után az otthoni infraszaunába beülni és felüdülve folytatni napunk, vagy már eleve felfrissülve kezdeni a reggelt.
 4. Stressz oldó hatás: Csökkenti a felgyülemlett feszültséget, kellemes környezet a relaxálásra. Halk zenével, fényterápiával még pihentetőbbé tehetjük. (Néhány kivétellel infraszaunáink mind zenével és fényterápiával szereltek.)
 5. Sport: Infraszauna jól használható az izmok bemelegítésére is, ellazítja azokat. A mozgást nem helyzetesíti de remekül kiegészíti azt. Az izomláz kezelésére, csökkentésére, illetve ízületi panaszok enyhítésére is sokan használják.
 6. Egyszerű telepítés: Hálózati feszültségről üzemel. Nincs szükség villanyszerelőre. Nem kell átalakítani, kibővíteni semmit. Csak be kell dugni a konnektorba és már használhatjuk is.
 7. Kis fogyasztás: Jóval kevesebbet kell áramra költenünk. Egy 4 személyes infraszauna fogyasztása is csak maximum 100-120 Ft/óra. (Sugárzófüggő.)
 8. Alacsony levegő hőmérséklet (kb.: 35-60 C): Ezáltal nem forrósodik fel a padló, sem a pad és nem süt a levegő. Természetesen, hogy ki hány fokon szereti használni az infraszaunáját, azt mindenki beállíthatja saját magának.

+1. És nem utolsó sorban a fent említett előnyök miatt több családtagunkat rá tudjuk venni egy közös szaunázásra, ami egy remek közös családi program lehet.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

 • Dr. Bertényi Uszodatechnika elérhetőségei

  Üzenet küldése:


  Visszahívást kérnék egy szakértő kollégától:

  Csak hétköznap hívjanak.Hétvégén is hívhatnak.

  Alap esetben hétköznap fogjuk visszahívni.

  Bemutatóterem nyitva tartása:

  Jöjjön el, és próbálja ki infraszaunáinkat!

  Nyitvatartás lejjebb.

  Kérdezzen nyugodtan szakértő kollégánktól!

  1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. (Ingyenes Parkolás!)

  Téli nyitvatartás: október 15 - február 29 között.

  Hétfő: Telefonos egyeztetés után

  Keddtől - Péntek: 9:00 – 17:00

  Szombaton: 09:00 - 12:00

  Vasárnap: Zárva

  E-mail cím: