category
term ID:
parent cat ID:
post ID:84
post catID:6
post parentcatID:
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Az infraszauna működése röviden. Az infrasugárzás és hatásai a szervezetre. Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az infraszauna működése röviden. Az infrasugárzás és hatásai a szervezetre.

Az infraszauna használata közben az infrasugarak 2-25 mikrométeres hullámhosszon (A sugárzás hasonlít az újszülött osztály inkubátoraira) mélyen a bőr alá hatolnak, ahol a szervezetet felmelegítve hőenergia formájában sejtregeneráló, méregtelenítő hatást fejtenek ki.

Az izzadással testünk próbálja elvezetni a hőt, amit az infrasugaraktól kapott, és ezáltal, zsírok és egyéb salakanyagok is távoznak testünkből, illetve folyadék mellett kilóinkból is veszíthetünk.

Ezért hatékonyabb a méregtelenítés területén is az infraszauna, mint a hagyományos finn szauna. Infraszaunázás közben a verejték 70-80% – a víz, de a maradék 20-30% – a, a szervezetünkben lévő nem kívánatos anyagok, salakanyagok összessége.

infraszauna-mukodes

Ráadásul az infraszaunát, mivel sokkal kevésbé terheli meg az emberi szervezetet mint a finn szauna, idővel akár minden nap lehet használni.

Egy 30-40 perces infraszauna használattal, több száz kalóriától is megszabadulhatunk. A sugarak mélyen a bőr alá hatolása növeli a vérkeringést, ami az izmok gyógyulását is képes segíteni azáltal, hogy a vér könnyebben elszállítja a lerakódott káros anyagokat. Az infraszauna enyhe láz állapotot keltve immunrendszer erősítőként is hathat, mivel szervezetünk felkészül a tényleges betegségek ellen.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-263-46-42

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és medence kiegészítőkkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Tisztelt Látogató!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítés vagy jakuzzi miatt szeretne eljönni a bemutatótermünkbe, akkor az Ön kényelme érdekében kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít előre tervezni.

Nagyon köszönjük!

Téli nyitvatartás: Okt. 12 – Márc. 15

Keddtől – Péntekig: 09 – 17 óra között

Szombaton: 09 – 12 óráig (Időpont egyeztetés!)

Hétfőn és Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

 

    • Kérnék egy visszahívást