category
term ID:
parent cat ID:
post ID:84
post catID:6
post parentcatID:
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Az infraszauna működése röviden. Az infrasugárzás és hatásai a szervezetre. Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az infraszauna működése röviden. Az infrasugárzás és hatásai a szervezetre.

Az infraszauna használata közben az infrasugarak 2-25 mikrométeres hullámhosszon (A sugárzás hasonlít az újszülött osztály inkubátoraira) mélyen a bőr alá hatolnak, ahol a szervezetet felmelegítve hőenergia formájában sejtregeneráló, méregtelenítő hatást fejtenek ki.

Az izzadással testünk próbálja elvezetni a hőt, amit az infrasugaraktól kapott, és ezáltal, zsírok és egyéb salakanyagok is távoznak testünkből, illetve folyadék mellett kilóinkból is veszíthetünk.

Ezért hatékonyabb a méregtelenítés területén is az infraszauna, mint a hagyományos finn szauna. Infraszaunázás közben a verejték 70-80% – a víz, de a maradék 20-30% – a, a szervezetünkben lévő nem kívánatos anyagok, salakanyagok összessége.

infraszauna-mukodes

Ráadásul az infraszaunát, mivel sokkal kevésbé terheli meg az emberi szervezetet mint a finn szauna, idővel akár minden nap lehet használni.

Egy 30-40 perces infraszauna használattal, több száz kalóriától is megszabadulhatunk. A sugarak mélyen a bőr alá hatolása növeli a vérkeringést, ami az izmok gyógyulását is képes segíteni azáltal, hogy a vér könnyebben elszállítja a lerakódott káros anyagokat. Az infraszauna enyhe láz állapotot keltve immunrendszer erősítőként is hathat, mivel szervezetünk felkészül a tényleges betegségek ellen.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

 • Dr. Bertényi Uszodatechnika elérhetőségei

  Üzenet küldése:


  Visszahívást kérnék egy szakértő kollégától:

  Csak hétköznap hívjanak.Hétvégén is hívhatnak.

  Alap esetben hétköznap fogjuk visszahívni.

  Bemutatóterem nyitva tartása:

  Jöjjön el, és próbálja ki infraszaunáinkat!

  Nyitvatartás lejjebb.

  Kérdezzen nyugodtan szakértő kollégánktól!

  1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. (Ingyenes Parkolás!)

  Téli nyitvatartás: október 15 - február 29 között.

  Hétfő: Telefonos egyeztetés után

  Keddtől - Péntek: 9:00 – 17:00

  Szombaton: 09:00 - 12:00

  Vasárnap: Zárva

  E-mail cím: