category
term ID:
parent cat ID:
post ID:84
post catID:6
post parentcatID:
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Az infraszauna működése röviden. Az infrasugárzás és hatásai a szervezetre. Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az infraszauna működése röviden. Az infrasugárzás és hatásai a szervezetre.

Az infraszauna használata közben az infrasugarak 2-25 mikrométeres hullámhosszon (A sugárzás hasonlít az újszülött osztály inkubátoraira) mélyen a bőr alá hatolnak, ahol a szervezetet felmelegítve hőenergia formájában sejtregeneráló, méregtelenítő hatást fejtenek ki.

Az izzadással testünk próbálja elvezetni a hőt, amit az infrasugaraktól kapott, és ezáltal, zsírok és egyéb salakanyagok is távoznak testünkből, illetve folyadék mellett kilóinkból is veszíthetünk.

Ezért hatékonyabb a méregtelenítés területén is az infraszauna, mint a hagyományos finn szauna. Infraszaunázás közben a verejték 70-80% – a víz, de a maradék 20-30% – a, a szervezetünkben lévő nem kívánatos anyagok, salakanyagok összessége.

infraszauna-mukodes

Ráadásul az infraszaunát, mivel sokkal kevésbé terheli meg az emberi szervezetet mint a finn szauna, idővel akár minden nap lehet használni.

Egy 30-40 perces infraszauna használattal, több száz kalóriától is megszabadulhatunk. A sugarak mélyen a bőr alá hatolása növeli a vérkeringést, ami az izmok gyógyulását is képes segíteni azáltal, hogy a vér könnyebben elszállítja a lerakódott káros anyagokat. Az infraszauna enyhe láz állapotot keltve immunrendszer erősítőként is hathat, mivel szervezetünk felkészül a tényleges betegségek ellen.

Vissza az összes kisokos cikkhez

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Infraszaunával és jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és kiegészítő termékekkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Kedves Érdeklődő!

Amíg tehetjük, folyamatosan dolgozunk. Fokozottan figyelünk a megfelelő fertőtlenítésre.

Ettől függetlenül a jelenleg kialakult vírushelyzet miatt arra szeretnénk kérni, hogy  ha személyesen jönne el bemutatótermünkbe, előtte egyeztessen velünk időpontot. Ennek hiányában nem lesz kolléga a bemutatóteremben, hogy fogadja Önt.

Köszönjük!

Nyitvatartás: október 15 – március 30 között.

Keddtől – péntekig: (időpont egyeztetés) 09 – 17 óra között

Szombaton: (időpont egyeztetés) 09 – 12 óra között

Hétfő és Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

 

  • Kérnék egy visszahívást