category
term ID:
parent cat ID:
post ID:7449
post catID:41
post parentcatID:
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A Minimal 1 infraszaunánk bemutatása Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A Minimal 1 infraszaunánk bemutatása

Publikálva:

Az egyszemélyes Minimal 1 infraszaunánk 10 centiméterrel szélesebb, mint a hasonló konstrukciókkal rendelkező társai, ennek ellenére akár a kisebb panellakásokban is elhelyezhető. A beépítéshez pontosan 104x92x200 centiméter helyre van szükség, ez valamivel több, mint a kabin tényleges mérete.

Ebben a bejegyzésben részletesen bemutatjuk ezt a népszerű szaunát.

Olvassa el az alábbi írásainkat is


A Minimal 1 infraszauna fontosabb jellemzői

A kabin minden olyan alapvető felszerelést tartalmaz, ami ma már egy infraszauna esetében elvárható. Öt darab nAno Carbon és egy darab full spektrum sugárzóval lett ellátva. Mivel a nAno Carbon sugárzókra az alacsony felszíni hőmérséklet a jellemző, ezért nyugodtan hozzájuk lehet érni, nem égetik a bőrt. Az általuk maximálisan elérhető hőmérséklet átlagosan 55°C és 65°C között alakul.

Ezek a sugárzók fontos szerepet kapnak a méregtelenítésben, a hagyományos Carbon változatokkal ellentétben sokkal hatásosabbak. A minimál kabin esetében az öt nAno Carbon sugárzót különféle pontokon helyeztük el (hátul, oldalt, talp, vádli, szemközt), hogy minden oldalról érjék a testet.

Mindezek mellett a kabinban egy full spektrum csősugárzó is helyet kapott, amely három tartományban képes infrasugarakat kibocsátani. Az eltérő sugarak más-más bőrrétegekig hatolnak, ezzel is növelve a szauna hatásfokát. A full spektrumú sugárzó a csősugárzók legmodernebb változatát képviseli, lágy, napfényre hajazó színe pedig nyugtató légkört teremt.

Milyen anyagból készül a Minimal 1 infraszauna?

A Minimal 1 infraszauna egyaránt készülhet Hemlock fenyőből és Vörös cédrusból. Jelenleg azonban csak a Hemlock kabin kapható. Ennek anyaga egy olyan örökzöld fenyő, ami kedveli a hidegebb éghajlatot, ebből adódóan Kanadában nagyon elterjedt fafajtának számít. Akár a nagyon kemény és zord teleket sem bánja. Illata enyhén aromás, a színe pedig világosabb, így minden környezetben megállja a helyét. A Hemlockból gyártott Minimal 1 infraszauna kabin külső felületét vízbázisú lakkozásnak vetjük alá, a belső része azonban natúr.

A Vörös cédrus Minimal 1 kabin a Hemlockkal ellentétben valamivel drágább árkategóriát képvisel, ugyanakkor a megjelenésében nagyobb eleganciát mutat. Az árnyalatokat tekintve, a vöröses barna színvilág dominál. A jellegzetes illatát a benne található, gombaölő hatással is bíró olaj adja, de ez egyáltalán nem zavaró.

A Minimal 1 kabin műszaki jellemzői

A Minimal 1 kabin felszereltsége közé tartozik a belső világítás, ami kellemes hangulatot eredményez. A vezérlés kívülről és belülről is megoldható, a kabin működtetéséhez csupán egy 220V-os konnektorra van szükség. Az alacsony teljesítménye miatt (1720 W) nem jelent nagyobb megterhelést a rendszerben, mint egy átlagos hajszárító. A kabin ajtaja teljes mértékben hőálló üvegből készül, mely a hőingadozás hatására sem reped meg.

Miért érdemes rendszeresen használni az infraszaunát?

Az infraszauna számtalan pozitív előnyt kínál a tulajdonosok számára. Csökkenti az izomfájdalmakat, javítja a vérkeringést, oldja a stresszt, segíti a méregtelenítést, regenerálja a bőrsejteket és hasznos társ a fogyókúrában. Az immunerősítő hatása miatt pedig a járványos időszakban különösen ajánlott a használata. A tökéletes eredmények eléréséhez a kabinba hetente két-három alkalommal, 25-30 percre javasolt beülni.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-263-46-42

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és medence kiegészítőkkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Tisztelt Látogató!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítés vagy jakuzzi miatt szeretne eljönni a bemutatótermünkbe, akkor az Ön kényelme érdekében kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte.

Így elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít előre tervezni.

Nagyon köszönjük!

Téli nyitvatartás: Okt. 12 – Márc. 1

Keddtől – Péntekig: 09 – 17 óra között

Szombaton: 09 – 12 óráig

Hétfőn és Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

 

    • Kérnék egy visszahívást